Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinde Selim Bayraktar kılıç sallamaktan yorgun düştü!

Destan dizisinde Selim Bayraktar kılıç sallamaktan yorgun düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Salı akşamları yayınlanan Destan dizisinde son gelişmeler izleyicileri bir hayli meraklandırdı. Dizinin başrolünde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar bulunuyor. Batuga karakterini canlandıran Edip Tepeli’nin hikayeden ayrılacağı iddiası, birçok dizi hayranını üzmüştü. Ancak yapımcıdan gelen böyle bir şey olmadığı yönündeki bilgilendirme ise izleyicilerin beğenisini kazandı.

Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisi ikinci sezonda da yine başrolde birlikte yol almaya devam edecek. Ayrıca diziye 10 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 22. bölümden itibaren Engin Benli, Umut Temizaş ve Özgür Koç da sürpriz karakterler ile katılacak.

Bayram arasının ardından Destan dizi ekibi yeniden çalışmalara başladı. Hikayede Alpagu Han olarak izlediğimiz Selim Bayraktar, arkadaşı Serhat Kılıç’ın müzik programını izleyenler arasında yer aldı. Kameralarca görüntülenen oyuncu, yaptığı açıklamada Destan dizisi için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.

Destan dizisinde Selim Bayraktar kılıç sallamaktan yorgun düştü! 7

Haziran ayının ikinci haftasında ilk sezonu tamamlaması beklenen projede işlerin yoğun şekilde devam ettiğini anlatan Selim Bayraktar, “Sekiz saattir kılıç salladım, öyle geldim buraya. Biraz yorgunum, şuraya atsan beni uyurum şimdi” diyerek de ne kadar yorgunluk içinde olduğunu ve uykuya özlem duyduğunu anlattı.

İzleyicilerin bugüne kadar canlandırdığı her rolüyle beğenisini kazanan Selim Bayraktar, ustalık sergilediği Destan dizisinde de yine milyonların kalbine girmeyi başardı.

Hem yetenekleri hem de mütevazi kişiliği ile takdir gören oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Sümbül Ağa karakteriyle de hala milyonlarca izleyicinin unutamadığı isimlerden birisi olmuştu.