Ana sayfa Dizi Fragmanları Nerede o eski Asiye! Kaderimin Oyunu dizi hayranları dertli mi dertli!

Nerede o eski Asiye! Kaderimin Oyunu dizi hayranları dertli mi dertli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kaderimin Oyunu dizisinde Cemal ile Asiye arasında sorunlar üst üste yaşanıyor… Dizide gerçeklerin ortaya çıkması ile birlikte hikayede de önemli değişimler görmekteyiz. Öykü Karayel, Akın Akınözü, Sarp Apak ve Meriç Aral’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 21. yeni bölümü de dizi hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

13 Mayıs Cuma günü ekrana gelecek olan 21. bölümden ilk fragman yayınlandı. İzleyiciler yine Asiye karakterine yüklendi. Asiye’nin bu kadar gurursuz olmasına kızan izleyiciler, kendisine yapılanları unutan ve kendisini muhtaç bir pozisyona soktuğu için bu karaktere tepki gösteriyor.

Senaristlerin Asiye karakterini getirdiği nokta da büyük tepki çekiyor ama Öykü Karayel rolünün hakkını verdiği için de alkışlanıyor. Asiye ile Cemal’in yeniden bir araya gelmesini istemeyen ve artık Asiye’nin kendi yolunda yürümesini bekleyen geniş bir izleyici grubu bulunuyor.

Senariste seslenen dizi hayranlarının şu mesajı da dikkat çekiyor: “Asiye’nin susup hiçbir şey dememesi saçma. Ağzı yok sanki. Senarist bir gün de şaşırt bizi, baştaki o güçlü, dik duruşlu Asiye nerede?”

Birçok dizi hayranına göre ilk bölümde sergilenen güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran Asiye karakteri gitti, onun yerine gurursuz ve muhtaç bir pozisyon takınan bir başka karakter geldi.

Öykü Karayel’e de seslenen bazı hayranları, diziden ayrılması gerektiği yolunda yorumlar da yapıyor. İşte Kaderimin Oyunu dizisinin 13 Mayıs’ta yayınlanacak olan 21. bölüm fragmanı: