Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisindeki Akkız, Ebru Şahin’in yüreğine öyle bir işlemiş ki, izini duygusal mesajında görebilirsiniz!

Destan dizisindeki Akkız, Ebru Şahin’in yüreğine öyle bir işlemiş ki, izini duygusal mesajında görebilirsiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai gibi 3 sezon süren ve tüm dünyayı etkileyen bir dizinin ardından dinlenmek isteyen ve kendisine gelen projeleri kabul etmemesi ile dikkat çeken Ebru Şahin, Destan dizisinden gelen teklife ise kayıtsız kalamadı. Oyuncu, kariyerinde bir daha böyle bir rol gelmeyeceğini bildiği için de sekizinci yüzyılda yaşayan, savaşçı bir kadın karakterini anlatan diziyi kabul etti.

Destan dizisinin ön hazırlıkları uzun sürdü. Ebru Şahin de birçok konuda eğitimler aldı. Hatta bu eğitimler dizi devam ederken de sürdü ve oyuncu kendisini fazlasıyla geliştirdi. Dövüş eğitimlerindeki başarısını sahnelerdeki etkileyici performansları ile kanıtlayan oyuncu, Destan dizisi için çok emek verdi.

Ancak dizinin ömrü tek sezonluk oldu. Akkız karakteri geçtiğimiz perşembe günü son kez izleyici karşısındaydı. 28. bölümüyle birlikte final yapan Destan dizisinin ardından ise geriye Ebru Şahin’in aldığı ve sonradan nerede kullanacağı elli olmayan eğitimler ile, dizideki Akkız karakterine olan sevgisi kaldı.

Destan dizisi, Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde en iyi diziler arasında yarışan bir yapım ama ikinci sezon hikayesi beğenilmediği için final yapmasına karar verilmesi de ilginç bir durum oldu.

Destan dizisindeki Akkız, Ebru Şahin'in yüreğine öyle bir işlemiş ki, izini duygusal mesajında görebilirsiniz! 7

Peki Ebru Şahin Akkız’a nasıl veda etti? Sosyal medya hesaplarından duygusal bir paylaşım yapan oyuncu, karakteri ne kadar çok benimsediğini, Akkız’ın yüreğine işlediğini şu ifadelerle ortaya koydu:

“Ekip olmak, takım olmak, bin bir türlü huyun,bin bir türlü hayalin tek bir amaç için yüreğini ortaya koyması, iyisinde kötüsünde birbirine destek olmak, emek vermek…

Bu güzel kadroyu, bu güzel insanları bir arada bulabilme ve çalışabilme fırsatı bulmanın tarifi yok. Öğrendiğim ve hissettiğim, kazandığım ve kaybettiğim her şeye teşekkür ederim.

Oyuncu arkadaşlarım, kamera arkası bütün ekip, bizimle inanan, bizimle yaşayan canım seyirci… Sizinle çalışmak, sizinle başarmak, sizlere Akkız’ı verebilmek en büyük ödülüm. Mutlu işlere, güzelliklere çıksın yolumuz. Kusurumuz olduysa affola, İyi ki varsınız, iyi ki vardınız. Sevgiler hepinize.

Bir düş gördüm; gerçeğe yakın, geçmişten uzak. Kadim toprakların masallarını anlatır. Geleceğe göz kırpar, geçmişten alır. Bir düş gördüm; Türk ilindeki alp kadınlarla yiğitlerin el ele mücadelesini anlatır.

Hoşça kal Akkız’ım.”