Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan dizisinde Fahriye Evcen’den sonra tüm yük Barış Arduç’un omuzlarına yıkıldı

Alparslan dizisinde Fahriye Evcen’den sonra tüm yük Barış Arduç’un omuzlarına yıkıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci sezona başlıyor. 19 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’da TRT1 ekranında yayınlanacak olan yeni bölüm ile birlikte Alparslan dizisinde bambaşka bir döneme tanıklık edeceksiniz.

Uyanış Büyük Selçuklu olarak başlayan, sonra hikayesi geriye doğru ilerleyerek adı Alparslan Selçuklu’ya dönüştürülen ve neredeyse tüm oyuncuları değişen projeyi izleyiciler çok beğendi. Türkiye’de elde edilen başarının yanı sıra birçok ülkede de dizinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte Alpraslan, gurur veren başarılar kazandı.

Akli Film imzalı Büyük Selçuklu serisi ilk olarak Mena Bölgesi başta olmak üzere, Pakistan, Bangladeş, Arnavutluk, Kazakistan, Afganistan, Bosna Hersek, Azerbaycan gibi 20’den fazla ülkede seyircilerle buluşan Alparslan dizisi için bu büyük bir gurur kaynağı oldu.

Alparslan dizisinde Fahriye Evcen'den sonra tüm yük Barış Arduç'un omuzlarına yıkıldı 8

TRT1 ekranında ikinci sezonuyla yine milyonlara heyecan katacak olan projede Akça Hatun karakteri olmayacak. Fahriye Evcen’in tüm ısrarlara rağmen diziye devam etmek istememesi üzerine hikayede değişim yapılmak zorunda kalındı. Dizide Akça Hatun’un eksikliğini doldurmak için de Seferiye Hatun rolüyle Aleyna Kayra Zabcı hikayeye dahil oldu.

Yeni oyuncularla birlikte yepyeni bir dönemin yaşanacağı Büyük Selçuklu dizisinde yükün büyüğünü omuzlayacak isim ise yine Barış Arduç olacak. Ünlü oyuncu, Alparslan projesi ile kariyerinde ikinci kez büyük bir çıkış sergiledi.

Alparslan dizisinde Fahriye Evcen'den sonra tüm yük Barış Arduç'un omuzlarına yıkıldı 9

“Melik Alparslan ile Arslan Yusuf kızı Seferiye Hatun’un evlenmesine hükmedilmiştir” sözleriyle yankılanan fragman yeni dönemde Barış Arduç ile Kayra Zabcı’nın partnerliğine işaret ediyor.

Daha önce az deneyimi olan Kayra Zabcı açısında büyük bir sınav ama aynı zamanda büyük bir kariyer fırsatı da çıkmış oldu. Seferiye Hatun bir anlaşma sonucunda Alparslan ile evlenecek ve dünyasını başına yıkmak için de içten içe plan kuruyor. Dizinin yeni sezonu çatışmalı bir aşkı da beraberinde getirecek gibi gözüküyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, ihtişamlı dekoru ve etkileyici senaryosuyla TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana çok konuşulan Alparslan dizisinde heyecan başlıyor.