Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinden sonra Burak Tozkoparan’ı çok zorlayacak yeni rol! Avcı dizisinin ekibi büyüyor!

Destan dizisinden sonra Burak Tozkoparan’ı çok zorlayacak yeni rol! Avcı dizisinin ekibi büyüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in Avcı dizisine Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan gibi çok ünlü bir isim daha katıldı! Şimdi de Burak Tozkoparan bu hikayenin bir parçası oldu. Avcı isimli dizi 2022-2023 sezonunda TRT1’in izleyicilere yeni sürprizlerinden birisi olacak. Uğur Güneş’in ismi ile birlikte anılan Avcı, bir aksiyon hikayesi olarak milyonları etkileyecek bir proje olarak gözüküyor.

Gülsim Ali İlhan’ın kadın başrol olarak yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler de bir bir eklenmeye devam ediyor. İdris Nebi Taşkan, Emre Dinler gibi genç isimlerden Burak Tozkoparan’ın da Avcı dizisinin ekibine katıldığı ortaya çıktı.

Son dönemde yer aldığı projelerle adından söz ettiren Burak Tozkoparan, 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2014 yılında Paramparça dizisinde yer alan ve dikkatleri çeken genç oyuncuların arasında Burak Tozkoparan da vardı.

Destan dizisinden sonra Burak Tozkoparan'ı çok zorlayacak yeni rol! Avcı dizisinin ekibi büyüyor! 7

Kırgın Çiçekler, Tek Yürek, Gençliğim Eyvah, Menajerimi Ara ve son olarak da Destan isimli dizide izlediğimiz oyuncu, bu projeler ile önemli bir deneyim biriktirdi.

Gençlerin dikkatini çeken oyuncular arasında yer alan Burak Tozkoparan, yeni bir dizi sınavına Avcı ile çıkacak.

Destan gibi zorlu bir projede Temur Tegin karakterini canlandıran oyuncu, şimdi de yine aksiyon dolu sahneleriyle herkesi kendisine çekecek olan Avcı dizisi için yoğun bir çalışma dönemi içine girdi.

Selim karakteri ile Avcı dizisinde yer alacağı ortaya çıkan Tozkoparan, zorlu rol için ön hazırlıklara başladı. Eğitimler alarak kendisini geliştiren oyuncu, bambaşka bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak. Destan dizisindeki uzun saçlı haliyle hayranlarının dikkatini çeken oyuncu, at binme ve dövüş eğitimleri alarak bu tür sahneler için yeteneklerini geliştirmeye devam ediyor.