Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar’ı hiç böyle görmediniz!.. Oyuncu, pek çok meslektaşından övgü dolu yorumlar aldı!

Merve Dizdar’ı hiç böyle görmediniz!.. Oyuncu, pek çok meslektaşından övgü dolu yorumlar aldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT1 ekranında iki sezon boyunca dizi hayranlarını mest eden Masumlar Apartmanı projesinin en önemli isimlerinden birisi de Merve Dizdar oldu.

Canlandırdığı ‘Gülben’ karakteri ile hem gönülleri kazanan hem de akıllara yazılan bir isim haline gelen Merve Dizdar, hayran kitlesini de katlayarak artırdı.

Re Touch Mag Dergisi’nin Kasım ayı sayısının kapak yıldızı olan yetenekli oyuncu dergiye çarpıcı pozlar verdi. Dergi kapağını instagram hesabında yayınlayan oyuncunun paylaşımına pek çok meslektaşı da kayıtsız kalmadı.Merve Dizdar'ı hiç böyle görmediniz!.. Oyuncu, pek çok meslektaşından övgü dolu yorumlar aldı! 7

Ezgi Mola, Enis Arıkan, Aslıhan Gürbüz, Sümeyye Aydoğan ve Bergüzar Korel’in de aralarında bulunduğu bir çok oyuncu arkadaşı, Merve Dizdar’ın fotoğrafının altına övgü dolu yorumlarda bulundular.

Dergide ünlü oyuncuyla ilgili şu ifadeler kullanıldı; “Son yılların en dikkat çeken ve oyunculuk başarısıyla ekranlarda devleşen yıldızlardan Merve Dizdar, değiştirmek istediği çok huyu olsa da şu anki halinden memnun olduğunu söylüyor. Dizdar, Kasım kapağımızda…

Oyuncu yeni projesinin çekimleri için şimdilerde Adana’da bulunuyor. Merve Dizdar, Blu TV’de izleyicilerle buluşacak olan Magarsus isimli dizi projesinde Berkay Ateş ve Çağlar Ertuğrul ile birlikte başrolde yer alıyor.

Yamaç Okur’un ilk dijital projesi olacak Magarsus’un yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken dizinin senaryosunu yönetmen Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen yazdı.

Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus, heyecan dolu bir proje olması ile dikkatleri çekiyor.