Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinden sonra Buse Meral’in şansına Tolga Sarıtaş düştü!

Destan dizisinden sonra Buse Meral’in şansına Tolga Sarıtaş düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle geçen sezon buluşan Destan dizisi, Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde ise en iyi diziler arasında yarışma hakkı elde etmişti. Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisinin başarılı partnerliği ile büyük ilgi çeken dizinin final yapmasına karar verildi. Dizinin 15 Eylül Perşembe akşamı final bölümü saat 20.00’da atv’de yayınlanacak.

atv’nin yeni sezonda risk almak istememesi ve yeni dönemin hikayesinin de yapımcı tarafından yeterince iyi bulunmaması nedeniyle Destan dizisinin ikinci sezonda da devam etme ihtimali ortadan kalktı. Bu nedenle de diziye bir final bölümü çekildi ve ilk fragman da yayınlandı. Destan dizisi oyuncuları ise yeni yapımlarla anlaşmaya devam ediyor. Bu isimlerden birisi de Buse Meral oldu.

1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu Buse Meral, 2018 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Buse Meral, Ege’nin Hamsisi isimli dizi ile başladığı bu yolculukta; Gülperi, Bizim Hikaye, Tek Türkiye, Elimi Bırakma, Uyanış Büyük Selçuklu ve Destan dizilerinde yer aldı. Şimdi de genç oyuncu için Baba dizisinde kadın başrol olduğu haberleri geliyor.

Tolga Sarıtaş’ın geçen sezon Beril Pozam ile partner olması dizi hayranlarını mutlu etmişti. İkili daha önce de Arıza isimli dizide birlikte rol almıştı. Buse Meral ise şimdi Beril Pozam’ın boşalttığı yeri dolduracak.

Show TV ekranlarında ikinci sezonda çok daha iddialı bir hikaye ve yeni oyuncularla izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizide, Buse Meral’e büyük bir fırsat çıkmış oldu.

Destan dizisinden sonra Buse Meral'in şansına Tolga Sarıtaş düştü! 7

Haluk Bilginer, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş gibi oyuncuların da rollerine devam edeceği Baba dizisinde, Tolga Sarıtaş’ın yeni dönemde hikayede daha çok öne çıkartılması bekleniyor. Buse Meral ile Tolga Sarıtaş partnerliğinin izleyiciler tarafından da beğenilmesi bekleniyor.

İkinci sezon için sete çıkan Baba dizisinde büyük değişime şahitlik edeceksiniz. Gökhan Horzum, dizinin hikayesinde çok önemli yenilikler yaptı. Yönetmen Çağrı Bayrak da yeni sezonda çok daha etkili, aksiyon dolu sahnelerle izleyicileri etkilemeye çalışacak.

Levent Ülgen gibi usta bir oyuncunun da kadroya katılması Baba dizisi hayranlarına yeni dönemin ilk sezondan çok daha iyi olacağının bir işareti olarak görülüyor. Ayrıca Mucize Doktor isimli dizide Beliz karakteri ile büyük çıkış yakalayan Hazal Türesan’ın da Baba dizisinin ekibine katılan isimlerden birisi olduğu basındaki haberlere yansıdı. Hazal Türesan, en son Yalancı isimli diziyle geçen sezon ekranlarda yer almıştı.