Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu Cem Yılmaz’ın Netflix için çekeceği yeni filminin kadrosunda!..

Ahsen Eroğlu Cem Yılmaz’ın Netflix için çekeceği yeni filminin kadrosunda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara isimli diziyle büyük çıkışa imzasını attı. Canlandırdığı ‘Dicle’ karakterinin hislerini izleyicilere geçirme konusunda çok başarılı bir sınav veren oyuncu, kariyerinde iyi bir çıkış yakaladı.

Menajerimi Ara’nın final yapmasının ardından tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşan oyuncu, Ağaçtaki Kız isimli tiyatro oyunuyla da beğeni topladı. En son Netflix için Merve Kült adlı filmi çeken Ahsen Eroğlu filmde Ozan Dolunay ile partner olmuştu.

Yetenekli oyuncunun yine Netflix için çekilecek bir filmin kadrosunda yer aldığı ortaya çıktı.  Ahsen Eroğlu’nun instagram hesabından yaptığı paylaşımda Cem Yılmaz’ın Netflix için çekeceği yeni filmi Ayzek ile Bir Gece’nin kadrosunda yer aldığı görünüyor.

Ahsen Eroğlu Cem Yılmaz'ın Netflix için çekeceği yeni filminin kadrosunda!.. 7

Ekip ile fotoğrafını paylaşan oyuncu altına, “Geliyor gelmekte olan” notunu düştü. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın çekeceği film, Karakomik Filmler – 2 Arada’nın başrolü Ayzek’i konu edinecek.

Cem Yılmaz filmiyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada; “Ayzek’in çalıştığı feribot hattı biz filmi çektikten üç ay sonra kaldırıldı. Artık o arabalı vapur yok. Peki sonra ne oldu. Bunu yeni yazmaya başladığım filmde göreceğiz” demiş ve yeni filmini Todd Phillips’in ‘Joker’ filminin devamını çekecek olmasına gönderme yaparak, “Joker dönerse Ayzek de döner, bu kadar basit!” sözleriyle duyurmuştu.

Ahsen Eroğlu ilk defa bir Cem Yılmaz projesinde yer alacak. Ayzek ile Bir Gece’nin oyuncu kadrosunda Ahsen Eroğlu ile birlikte Özge Özberk, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın da rol aldığı görülüyor.