Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü bu defa güldürmeye geliyor! Oyuncunun Exxen’deki yeni dizisi için geri sayım başladı!..

Hazar Ergüçlü bu defa güldürmeye geliyor! Oyuncunun Exxen’deki yeni dizisi için geri sayım başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Hazar Ergüçlü ekranlara en son Alev Alev dizisiyle geldi. Sonrasında dijital projelere ağırlık veren oyuncu, BluTV için Saklı dizisini çekti ve ekranlarda bir projede görünmedi.

Hazar Ergüçlü, yeni sezonda Show TV’nin iddialı projesi Hayat Bugün dizisi ile yeniden ekranlara gelmeye hazırlanırken, dijital platform Exxen’de de Sadece Arkadaşız adlı yapımla hayranlarının karşısına çıkacak.

Hazar Ergüçlü’ye başrolde Kubilay Aka’nın eşlik ettiği Sadece Arkadaşız adlı dizi ilk bölümüyle 16 Eylül Cuma günü Exxen’de izleyici ile buluşacak. Dizinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtımı oldukça ilgi görmüştü. Sosyal medyada pek çok güzel yorum alan tanıtımdam sonra Exxen aboneleri, heyecanla yayın tarihini bekliyordu.

Hazar Ergüçlü bu defa güldürmeye geliyor! Oyuncunun Exxen'deki yeni dizisi için geri sayım başladı!.. 7

Love Snack isimli diziden uyarlanan Sadece Arkadaşız nihayet 16 Eylül’de izleyiciyle buluşacak. Yönetmenliğini Emre Erdoğdu’nun, senaristliğini ise Zeynep Koçak’ın üstlendiği dizide iki başarılı oyuncu, ortak paylaştıkları evin sahibi olabilmek için doğru eş adayını bulmaya çalışan iki karaktere hayat veriyorlar.

Sadece Arkadaşız’da, ‘Umut’ ve ‘Ece’ karakterlerinin, evliliğe sıcak bakmasalarda yaşadıkları evin sahibi olabilmek için her gün farklı biriyle randevuya çıkarak, doğru eşi aramaya çalışmaları anlatılıyor.