Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Destan dizisinin Mei Jin’i Esra Kılıç, sette bir fobisini yenmeyi başardı!

Destan dizisinin Mei Jin’i Esra Kılıç, sette bir fobisini yenmeyi başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisinde bazı sahneler var ki, oyuncular için hiç de kolay değil. İpek Karapınar’ın koluna Şahin konması gibi, Esra Kılıç için de yılanlara dokunmak zorunda kaldığı sahneler biraz zorlayıcı oluyor. Esra Kılıç, bu sahnede yaşadığı hissi anlattı.

2013 yılından bu yana setlerde yer alan, Çalıkuşu dizisindeki Felike karakteri ile dikkat çeken Esra Kılıç, İçerde isimli dizide de Fulya karakterini canlandırmıştı. Oyuncu, son dönemde Destan dizisindeki Mei Jin karakteri ile öne çıkıyor. Yılanlarla birlikte çekilen sahneyi Dizi TV programında anlatan oyuncu, yaşadığı zorluğu şu sözlerle ifade etti:

“Gerçekten ilk gördüğümde yılanları, ‘yapmasak, dokunacak mıyım’ gibi oldum. Sonra elime aldığımda çok soğuk ve böyle gergin. Onlar boğarak öldüren cinsler, benim elimi sarıyor. 10-15 dakika sonra birbirimize alıştık. Ben ona bakıyorum, o bana bakıyor. Bir iletişim kurduk. Bana hiç dilini çıkartmıyor. Ama alıştım.”

Destan dizisinin Mei Jin'i Esra Kılıç, sette bir fobisini yenmeyi başardı! 8

Esra Kılıç, kendisi için bu sahnelerin çok zor geçtiğini anlattı. Yılanlı sahne ile birlikte bir fobisini de yendiğini ifade eden Esra Kılıç, sahneyi anlatırken bile yüz hali ve mimikleriyle hala etkisinde olduğunu gösteriyordu.

Destan dizisinin Mei Jin'i Esra Kılıç, sette bir fobisini yenmeyi başardı! 9

atv ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Destan dizisi, sezona çok iyi başlayan bir yapım ve uzun süredir de iyi reytingler elde ediyor.

Son bölümde biraz reyting düşüşü yaşanması moralleri bozsa da şimdiden ikinci sezonu için hazırlıkların başladığı dizinin, gelecek sezonda çok daha iyi bir hikaye sunumu sergilemesi bekleniyor.