Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu’yu Gecenin Ucunda dizisi başrolü olması için kim ikna etti?

Kadir Doğulu’yu Gecenin Ucunda dizisi başrolü olması için kim ikna etti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fatih Harbiye isimli dizide başrolde yer alan ve arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti, 8 yıllık birlikteliklerini mutlu bir şekilde sürdürüyor. Fatih Harbiye’den yıllar sonra yeniden aynı sette, aynı dizide bir araya gelecek olmaları, çiftin hayranlarını çok heyecanlandırdı. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisi de aynı heyecan içinde.

TMC Film ile birlikte Alim Yapım, Star TV’nin yeni dizisi Gecenin Ucunda’nın yapım ortağı oldu. Alim Yapım, bilindiği üzere Kadir Doğulu’ya ait bir şirket… Oyuncu hem yapım ortağı olduğu hem de başrolünde yer alacağı dizisi için ilk açıklamalarını da yaptı.

Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisi, aynı zamanda yazarın en güzel aşk romanı olarak da biliniyor. Macide ve Kazım karakterleri ile ekranda yer almaya hazırlanan çift, bir hayli heyecanlı ve bunu da saklamıyor.

Kadir Doğulu, “Uzun bir zaman bizi bir araya getirmeye çalıştılar. 9 yıl boyunca ağzımızın tadına gelebilecek bir iş bulamadık. Şimdi bulunca da beraber oynamak istedik” diye konuştu. Dizinin yapımcısı olduğunu ve bunun stratejik bir hamle olduğunu anlatan Kadir Doğulu’nun şu sözleri bir hayli anlamlıydı:

“Stratejik bir hamle. Beraber oynamanın hep fırsatını kolladık, projeler geldi. Damak tadımıza uygun bulamadık bir türlü. Bu, çok iyi bir iş. İkimizin de ayrı ayrı gelseydi kabul edeceği bir iş olurdu. Beraber de teklif edilse yapacağımız iş olurdu. Hem başrolü hem de yapımcısı olmak beni ne kadar yorar? Düşündükten sonra, ‘ben yapmayayım dedim’. Ancak Erol abi bizim omuzumuzdan büyük bir yük alıyor. Kanalın da Erol abinin de tavsiyesini dinleyip kabul ettim başrolü.”

Kadir Doğulu'yu Gecenin Ucunda dizisi başrolü olması için kim ikna etti? 8

TMC Film’in sahibi olan Erol Avcı’nın Star TV’nin de onayını alarak Kadir Doğulu’yu bu projenin başrolüne yazmak için çok çaba harcadığı ortaya çıkıyor. Hem yapımcı hem de başrol olmak kolay bir şey değil. Ayrıca oyuncunun dediği gibi de stratejik bir hamle…

Kadir Doğulu, Erol Avcı’nın yapımcılık noktasında kendi üzerindeki yükü alacağını söylemesi sonrasında üzerindeki sorumluluk azalınca başrol olmayı kabul etmiş görünüyor.

Oyuncu, birebir kitaptan uyarlama olan Fatih Harbiye dizisini hatırlattı ve şunları söyledi: “Fatih Harbiye benim lise müfredatımda olan bir kitaptı. Okuduğumu hatırlıyorum. Daha sonradan okuduğumda da çok beğenerek okumuştum. Peride Celal’in bu romanını hiç okumadım. İş gelince, senaryo gelince okuduk. Çok beğendik.”

Canlandıracağı Kazım karakterinin büyük bir iş adamı olduğunu ifade eden oyuncu, “Köklü bir ailenin oğlu. Ankara’da yaşayan Macide ile kaderin cilvesi bir araya geliyor” diyerek hikaye konusunda kısa da olsa bilgi verdi.