Ana sayfa Sosyal Medya Senaristler dikkat, Ayça Ayşin Turan’ın dizilerde hiç hoşlanmadığı bir konu var!

Senaristler dikkat, Ayça Ayşin Turan’ın dizilerde hiç hoşlanmadığı bir konu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Havalar ısınmaya başlayınca Ayça Ayşin Turan da alışverişe çıktı. Geçen yaz Ada Masalı isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, sonraki dönemde dinlenmeyi tercih etti. Dizideki rol arkadaşı Alp Narvuz ile güzel bir aşka da başlayan oyuncu, mutluluğu ile de dikkatlerden kaçmıyor.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın birbirine çok yakıştıran hayranları, onları birlikte görmekten çok memnun. Sosyal medyada da zaman zaman gündem olan ikilinin yeni projeleri de merakla bekleniyor.

Ada Masalı dizisini bitirip Aralık ayında evine döndüğünü anlatan Ayça Ayşin Turan, dinlenme ve spor ile zamanını geçiriyor. Gelen projeler olduğunu ve senaryo okumaya devam ettiğini belirten oyuncu, özellikle istediği bir rol de olmadığını söyledi.

Oyuncu, “Özellikle kendimi sınırlandırmayı sevmiyorum. Gelen senaryoya göre, bu zamana kadar hep farklı karakterlerde oynadım. Drama yaptım, romantik komedide kendimi denedim. Yine farklı güzel bir karakter gelirse olur” diye konuştu.

Senaristler dikkat, Ayça Ayşin Turan'ın dizilerde hiç hoşlanmadığı bir konu var! 7

Aksiyon projelerini isteyen ama korku içerikli yapımlardan hoşlanmadığını belirten Ayça Ayşin Turan, bir dergiye verdiği pozlarla da gündeme gelmişti. Herkesin beğenmesinden memnun olduğunu ve beğenerek çalıştığını anlatan oyuncu, sosyal medyadaki dönüşlerden de mutlu olduğunu söyledi.

Kadına şiddet konusuyla ilgili bir senaryoda oynamak istemediğini de söyleyen oyuncu, bu konuda şu ifadeleri kullandı: “O konularda ben çok hassasım. Kadını yeren sahneler çekilirken, onların çekilme biçimleri çok dikkat ediyorum. O yüzden benim için öyle sahnelere dikkat etmek önemli. Oynamak istemem. Gelen senaryoya göre değişir ama bu en hassas noktalarımdan birisi.”

Yaz dönemi için plan yapmadıklarını ifade eden oyuncu, tatil yapmayı istiyor. Alp Navruz ile her şeyin güzel gittiğini de anlatan oyuncu, her şeyin yolunda olduğunu ifade etti.

Ayça Ayşin Turan, pandemi nedeniyle internetten yaptığı alışverişi artık mağazaları gezerek sürdürüyor. Ayakkabı, tişört gibi malzemelere yoğun ilgi gösteren oyuncu, klasik giyinmeyi sevdiğini söyledi.