Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinden gurur duyulacak başarı!

Kaderimin Oyunu dizisinden gurur duyulacak başarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizisinin akıbeti ile ilgili hayranlar biran endişeli… Reytinglerin bir miktar düşmüş olması nedeniyle yaşanan bu endişe, Star TV’nin yeni adımlar atmasıyla da orantılı bir endişe…

Geçtiğimiz Cumartesi prime-time’da dokuzuncu bölümü tekrar yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi, perşembe günü de yine prime-time’da kolaj bölümü ile ekrana gelecek. Star TV, yeni bir gün arayışı için bu tür denemeleri yapıyor olabilir…

Cuma akşamları çok fazla sayıda dizi olması rekabette şansı azaltan bir unsur ve Kaderimin Oyunu da farklı bir günde yayınlansa belki daha iyi sonuçlar alabilir. İşte Star TV, böyle bir karar almadan önce denemeler yapıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinden gurur duyulacak başarı! 7

Dizinin mart ayında final yapacağına yönelik çıkan bazı söylentilerin asılsız olduğunun ortaya çıkması izleyicileri rahatlatırken, bir de gurur verici gelişmeler yurt dışında yaşanıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin yabancı dizi hayranları tarafından çok ilgi çektiğini zaten sosyal medya paylaşımlarından görebilirsiniz.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrolünde yer aldığı dizinin yurt dışı satışlarının iyi gittiği ve bu nedenle de Star TV’nin durumdan çok memnun olduğu belirtiliyor.

Reytinglerin ortalama oranlara kadar gerilemesine rağmen, hem gün değiştirme yönünde denemeler sürüyor hem de yurt dışı satışları ekibe büyük moral veriyor.

Kaderimin Oyunu dizisi, kanalın elindeki en iyi program ve kolay bir şekilde elinden uçup gitmesine izin vermeyecektir diye düşünmek gerekiyor.