Ana sayfa Dizi Haberleri Destan ve Baba dizilerinden sonra Buse Meral kariyerinde çok önemli bir fırsat daha buldu!

Destan ve Baba dizilerinden sonra Buse Meral kariyerinde çok önemli bir fırsat daha buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 18 Haziran Pazar akşamından itibaren atv ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayacak olan Vermem Seni Ellere isimli dizi, izleyicilere hoş anlar yaşatacak. Karadeniz bölgesinin güzelliklerini ortaya koyacak olan dizinin başrollerinde Emre Bey ile Buse Meral bulunuyor… Geçen sezon Emre Bey’i Balkan Ninnisi dizisinde izleyenler çok etkilenmişti. Şimdi de Mehmet karakteri ile genç oyuncunun kariyerinde yeni bir yükseliş adımlarını izleyeceksiniz.

Buse Meral ise, kariyerinin en önemli fırsatlarından birisi ile karşı karşıya… Özellikle Karadeniz’in sert ve kararlı kadın karakterleri izleyicilerin büyük ilgisini çeker. Vermem Seni Ellere dizisinde Zeliş karakteri de böyle birisi. Karadeniz bölgesinin hava şartlarındaki sertliği insana da yansımıştır ve Zeliş karakteri de sert bir kadın imajı ile Buse Meral’in kariyerine önemli bir katkı sunacak gibi gözüküyor. Tabii ki aşk olmadan olmaz ve Zeliş ile Mehmet’in aşkları da izleyicilerin büyük ilgisini çekecek gibi gözüküyor.

İki genç oyuncunun partnerlik performansı, birbirlerine uyumu ve enerjileri de çok merak ediliyor. Sosyal medyada başlayan set pozlarına bakılır ise kısa sürece genç oyuncular arasında bir kaynaşma yaşanmış durumda.

Destan ve Baba dizilerinden sonra Buse Meral kariyerinde çok önemli bir fırsat daha buldu! 7

Buse Meral, 1999 doğumlu ve henüz çok genç bir isim. 2018 yılından bu yana da çeşitli projelerle dikkatleri çekti. Ege’nin Hamsisi, Gülperi, Bizim Hikaye, Tek Yürek, Elimi Bırakma gibi projelerde deneyimler kazanan oyuncu, son dönemin 3 önemli dizisinde de bulundu.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Mahmelek olarak izlediğimiz Buse Meral, ardından da Destan dizisinde Sırma karakteri ile çok beğenilmişti. Baba dizisindeki Firuze karakteri ile hikayenin yönünü değiştiren oyuncu, şimdi de Vermem Seni Ellere dizisindeki Zeliş karakteri ile kariyerinde başrol fırsatı elde etmiş oldu.

Başrolün hakkını vermesi, dizi ile birlikte sosyal medyanın gündeminde yer alması sonrasında Buse Meral’ın daha geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınması mümkün gözüküyor.

Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Bahtiyar Engin ve Goncagül Sunar gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin fragmanları eğlenceli ve etkileyici bir aşk hikayesinin gelmekte olduğunu gösteriyor.