Ana sayfa Sosyal Medya Yürek Çıkmazı’yla parlayan İrem Helvacıoğlu, büyük konuşmanın sıkıntısını yaşıyor!

Yürek Çıkmazı’yla parlayan İrem Helvacıoğlu, büyük konuşmanın sıkıntısını yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yürek Çıkmazı dizisinde Zeynep karakteri ile başarılı bir sezon geçiren ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, kariyerinde zirvede olduğu bir dönemi yaşıyor.

14 Haziran’da final yapacak olan ve 28 bölüm süren dizi ile birlikte başarılı bir dönem geçiren oyunca, güçlü hikayenin içinde Zeynep karakterini etkili bir şekilde canlandırdı. Alp Navruz ile de iyi bir partnerlik uyumu yakalayan İrem Helvacıoğlu, projenin acı ve hüzün dolu bir yapım olduğunu hatırlattı.

Oyuncu, “Dizimiz acı ve hüzünlüydü. Ama sette acı ve hüzün yaşamadık. Çok eğlenceli bir setimiz vardı, çok keyif aldım. Ayrılmak o yüzden zor geliyor” açıklamasını yaptı.

Kız arkadaşları ile bir tatil planı olduğundan bahseden oyuncu, hayatında birisi olmadığını da söyledi. İlişkilerde dengenin önemli olduğunu anlatan İrem Helvacıoğlu, dişil enerjiye sahip erkeklerden kadınların kaçmasının altında bu denge faktörü yattığını söyledi.

Oyuncu, “Dengeli olmasını tercih ederim. Her şeyi erkeğe veya kadına yüklemek de yanlış diye düşünüyorum. Dengeli giderse, aşk dolu bir ilişki oluyor” dedi.

İlişkilerini yürüttüğü kişilerin oyunculuk mesleğinden olmadığını belirten İrem Helvacıoğlu, sette partneri ile aşk yaşamayı artık yanlış bulmadığı sözleri ile de hatırlanıyor. Oyuncu, “Bizim sektörümüzü anlayabilmek, yaptığımız işi çözebilmek adına bu biraz zor oluyor. Asıl problem de bu oluyor” dedi. Bu sözleriyle mesleği dışındaki birisiyle aşk yaşamakta sorunlar yaşadığını kabul eden oyuncu, artık aşkta önemli bir karar aldı.

Eskiden meslektaşı ile aşk yaşamaya kapalı olduğunu anlatan oyuncu, “Büyük konuşmamak gerekiyormuş” diye konuştu ve artık bu fikre karşı durmadığını, hayatın akışına kendisini bıraktığını söyledi.