Ana sayfa Dizi Haberleri Destan’ı tahtından eden Üç Kız Kardeş dizisi, bu sezon çok dişli bir rakiple karşılaşabilir!

Destan’ı tahtından eden Üç Kız Kardeş dizisi, bu sezon çok dişli bir rakiple karşılaşabilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, sezona geç başlasa da izleyenleri çok etkileyen hikayesi ile kısa sürede Salı akşamlarının zirvesine çıkmıştı. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından diziye uyarlanan Üç Kız Kardeş hem hikayesi hem de oyunculuklarla büyük bir başarı kazandı ve kanalın da yüzünü güldürdü.

Birbirini çok seven üç kız kardeş ile anne ve babalarının sevgi dolu dünyasından sonra yaşadıkları dram dolu hayatları, izleyicinin ilgisini çekiyor. İclal Aydın ile birlikte Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu’nun başrolde yer aldığı Üç Kız Kardeş, geçtiğimiz hiç beklenmeyen bir şekilde Destan dizisini adeta tahtından indirmişti!

Sezon başından beri merakla izlenen Destan dizisi, atv’nin dikkat çeken bir yapımıydı. İslamiyet öncesi Orta Asya’da geçen hikayede Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar başrolde yer alıyordu. Hem dili hem oyunculukları hem hikayesi ile ekranda diğer yapımlardan kısa sürede ayrılan Destan, uzun süre Salı akşamları reytingde birinciliği kimseye kaptırmamıştı.

Destan'ı tahtından eden Üç Kız Kardeş dizisi, bu sezon çok dişli bir rakiple karşılaşabilir! 8

Ancak Üç Kız Kardeş dizisinin ekrana gelmesi ile birlikte birincilikten ikinciliğe düşen dizi, gider kan kaybetmeye başladı. Atv’nin 2. sezonda devam kararı verdiği Destan’ın yenilenerek ekrana dönüşü bekleniyordu. Fakat alınan son kararla birlikte kanalın son bir bölüm daha çekip diziye final yaptıracağı gündeme geldi. Eylül ayında tek bir bölümle birlikte Destan’ın hikayesi bitecek.

Atv’nin de yeni sezonda çok güvendiği bir başka dizisi ekrana gelmeye başlayacak. Oktay Kaynarca’nın da ortağı olduğu Güzel Adamlar isimli yapım şirketi tarafından çekilen dizi, kanalın iddialı projeleri arasında yer alıyor. Pelin Akil ve Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri bir süre önce Özbekistan’da başlamıştı. Kaynarca’nın dizinin hazırlıkları sürerken yaptığı açıklamalar, diziyle ilgili hem merakı arttırmış hem de bu iddialı yapımla ilgili beklentileri de yükseltmişti.

Destan'ı tahtından eden Üç Kız Kardeş dizisi, bu sezon çok dişli bir rakiple karşılaşabilir! 9

Şu sıralar hummalı bir şekilde çekimleri yapılan diziden medyaya fotoğraflar da yansımakta. Dizinin Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Günü belli olmasa da kulislerden sızanlara bakılırsa Destan’ın yerine Salı akşamları yayınlanacak.

Eğer iddialar doğruysa Üç Kız Kardeş için de zorlu bir süreç başlayacak gibi görünüyor! Yeni sezonda Destan’ı tahtından eden Üç Kız Kardeş’in, Ben Bu Cihana Sığmazam karşısında nasıl bir duruş sergileyeceğini izleyip göreceğiz ama çok güçlü bir rakibin ayak sesleri duyulmaya başlamış anlaşılan!

Çok yakında ekrana gelecek olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin tüm oyuncu kadrosu ve rolleri şöyle:

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam).