Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde her şey yeniden başlıyor! İkinci sezon beklediğinizden daha farklı olacak!

Mahkum dizisinde her şey yeniden başlıyor! İkinci sezon beklediğinizden daha farklı olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önümüzdeki hafta içinde Mahkum dizisi için ekibin sete çıkması bekleniyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ikilisinin muhteşem performansıyla ilk sezonda çok konuşulan Mahkum, 17. bölümden sonra senaryo sorunları ile yüzleşmişti. Dizinin ilk 17 bölümlük döneminden çok memnun olanlar, sezon sonuna kadar ise hikayeye yönelik büyük eleştiriler yaptı.

24. bölümü ile birlikte ilk sezonu başladığı noktadan çok daha düşük reytingler ile bitiren Mahkum dizisi için büyük bir değişim süreci yaşandı. Seray Kaya’nın diziden ayrılmasının ardından sonradan ekibe dahil olan Talat Bulut da diziye veda etmişti. Mahkum dizisinin ikinci sezonunda da yine hikayenin izleyenleri derinden etkilemesi için yoğun bir çalışma süreci yaşandı.

Mahkum dizisi ilk çıktığı zaman senaryo bütünlüğü ve izleyenleri meraklandıran sahneleri ile çok konuşulmuş ve yayınlandığı perşembe akşamları da uzunca bir süre birincilikler elde etmişti. Ancak sezonun sonlarına doğru hikayede yaşanan savrulmalar büyük tepki çekti ve bunun sonucunda da izlenme oranlarında ciddi düşüşler yaşandı.

Mahkum dizisinde her şey yeniden başlıyor! İkinci sezon beklediğinizden daha farklı olacak! 61

Mahkum dizisinin ikinci sezonda hem hikaye olarak toparlanmış hem de yeni oyuncularla daha güçlendirilmiş olarak başlayacak. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu gibi iki etkili oyuncunun performansları yine hayranlarını mest edecektir. Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu da ikinci sezonda başrolde yer almaya devam edecekler.

Ancak dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılan isimler bile ne kadar büyük bir değişim yaşanacağını anlatmaya yetiyor. Yeni sezonda hikayesi çok merak edilen diziye birçok karakter katılacak.

Yönetmen değişikliği ile birlikte Mahkum dizisinde ekibin başında yönetmen Özgür Sevimli bulunacak. Giryan karakterinde Gökçe Eyüboğlu’nu yeni sezonda izleme fırsatınız olacak. Kadın dizisiyle büyük çıkış yapan Gökçe Eyüboğlu, geçen sezon Evlilik Hakkında Her Şey isimli yapımda da önemli bir çıkış sergilemişti.

Mahkum dizisinde her şey yeniden başlıyor! İkinci sezon beklediğinizden daha farklı olacak! 62

Ayşe karakterinde ise Seda Türkmen ile birlikte yine etkili bir kadın oyuncu daha Mahkum dizisinin başarısı için ter dökecek.

Nazlı Bulum’un Eylül karakteriyle yer alacağı diziye usta oyuncu Erdal Küçükkömürcü ise Dadaloğlu olarak katıldı.

Mehmet Bozdoğan, Mine Kılıç, Sarp Aydınoğlu, Cem Söküt göbi isimlerin de hikayesinde yer alacağı Mahkum dizisinin başarısını belirleyecek isim ise senarist Uğraş Güneş olacak.

Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum dizisinin ilk 17 bölümlük dönemini muhteşem olarak nitelendiren dizi hayranları, sonraki 7 bölümde ise hikayenin zayıfladığı eleştirilerini yapmıştı.

Uğraş Güneş, senaryoyu toparlamak ve ikinci sezonda yeniden milyonlarca izleyiciyi ekrana çekmek adına yaptığı hikayede önemli değişimler yaptı. Bakalım bu değişimler ve kadroya yeni katılan isimler ile birlikte ilk sezonun başlarında yaşanan büyük çıkış yeniden başarılabilecek mi? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.