Ana sayfa Sosyal Medya Devrim Özkan hayranlarını mest edecek polis Songül’ün cezbeden bir yönü var!

Devrim Özkan hayranlarını mest edecek polis Songül’ün cezbeden bir yönü var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli yeni Show TV dizisinin heyecanı her geçen gün daha da artıyor. Devrim Özkan’ın idealist bir polis olan Songül karakterini canlandıracağını duyan hayranları da şimdiden 21 Temmuz Perşembe günü başlayacak olan dizinin heyecanını yaşıyor.

Sosyal medyada Devrim Özkan hayranlarının yaptıkları paylaşımlara bakıldığı zaman, oyuncunun bir polis karakteri ile ekrana dönecek olmasının büyük bir merak oluşturduğunu görebilirsiniz. Yer aldığı projelerle hem yeteneklerini sergileyen hem de önemli deneyimler kazanan Devrim Özkan, yeni bir deneyim için de bir süredir sette yoğun bir şekilde çalışıyor.

Ertan Saban ve Özge Özberk gibi dizinin başrolünde yer alan isimlerden olan Devrim Özkan, Sadi Payaslı karakterini gölge gibi takip edecek Songül karakteri ile hikayenin merkezinde yer alacak.

Devrim Özkan tanık koruma programına giren Payaslı’nın eşi rolünü oynamayı kabul eden idealist polis memuru Songül olarak hayranlarını çok şaşırtacak bir rolle ekrana geri dönüyor.

Devrim Özkan hayranlarını mest edecek polis Songül'ün cezbeden bir yönü var! 8

Songül karakterinin detayları da ortaya çıktı. Devrim Özkan, hikayede babasının katilini bulmayı amaçlayan ama bunu gizleyen bir polis… Ankara’da Emniyet içinde tanınan bir polis haline gelen Songül, herkesten gizlediği sırrı ile hikayenin gizemli isimlerinden birisi olacak.

Songül, babasının katilini bulmak için tayin olmak istediği İstanbul’a Sadi Payaslı sayesinde gelecek. Songül, eski mafya lideri Sadi Payaslı’nın karısı rolünü üstlenip düzmece bir evlilikle İstanbul’a yerleşmeyi ve Payaslı’nın hem koruma hem kontrol memuru olacak.. Bu düzmece evliliğin gerçeğe dönmesi ihtimali de var ve bu durum hikayenin aşk yönünün de güçlü olmasını sağlayacak gibi gözüküyor.

Devrim Özkan hayranlarını mest edecek polis Songül'ün cezbeden bir yönü var! 9

Tabi bir de Sadi Payaslı’nın büyük bir aşk yaşarken aniden bir mektup ile terk ettiği ve unutamadığı aşkı Derya ile yıllar sonra karşılaşması da var. Derya ile Songül arasında neler yaşanacağı da izleyicilerin ilgisini çekecektir.

Devrim Özkan, yeni dizisinde yeni rolü ile hayranlarına farklı deneyimler yaşatacak gibi gözüküyor.