Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndan sonra Tansel Öngel’in yeni dizi tercihi karakterinin bir yansıması oldu!

Masumlar Apartmanı’ndan sonra Tansel Öngel’in yeni dizi tercihi karakterinin bir yansıması oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tansel Öngel’in ismini 2004 yılından bu yana duymaktayız. Yer aldığı dizi projeleri ve sinema filmleri ile daima farklı bir karakter ile izleyici karşısına geçmeyi kendisine amaç edinen oyuncu, en son Masumlar Apartmanı dizisiyle büyük ilgi çekti.

Naci karakteri aslında televizyonda görmenin pek de kolay olmadığı bir karakterdi. Bu yüzden de Tansel Öngel’in oyunculuk başarısının yansıması olarak Masumlar Apartmanı’nın gücüne güç katmış oldu. Naif birisiydi Naci, içe dönüktü ve herkesin de bir yerden tanıdığı bir tarafı vardı.

Tansel Öngel, Milliyet gazetesindeki röportajında Naci’nin öne çıkan bu durumuna değinmiş ve şöyle konuşmuştu: “Evet daha naif, gözleri daha içe dönük Naci’nin. Hepimizin bir yerlerden tanıdığı bir tarafı var ama televizyonlarda çok gördüğümüz bir karakter olmaması da büyük bir avantaj oldu bizim için.”

Masumlar Apartmanı'ndan sonra Tansel Öngel'in yeni dizi tercihi karakterinin bir yansıması oldu! 8

Seyircinin ekranda maço erkekleri görme isteğinin yapımcıları ve senaristleri etkilediğini düşünen Tansel Öngel, izleyicilerin de farklı karakterler görmek istiyorlar ise özeleştiri yapması gerektiğine vurgu yapıyor. Oyuncunun yeni sezonda Show TV için çekilecek olan Yeni İstanbul isimli doktor dizisinde yer almasının altında da bambaşka bir karakterin kendisini cezbetmesi yatıyor.

Ön hazırlıklarına devam edilen ve oyuncu kadrosu oluşturulmak üzere olan projede Tansel Öngel’i Kalp Damar Cerrahı Baran rolünde izleyeceksiniz. Masumlar Apartmanı’ndaki Naif Naci’den sonra bambaşka bir karakter ile yeniden ekrana dönmek tam da oyuncunun amaçladığı bir kariyer tercihi….

Yeni İstanbul dizisi, New Amsterdam isimli dizinin yerli versiyonu olacak ve birbirinden ünlü isimlerin de bu dizide yer alması bekleniyor.

Masumlar Apartmanı'ndan sonra Tansel Öngel'in yeni dizi tercihi karakterinin bir yansıması oldu! 9

Oynadığı karaktere izleyicilerin ne kadar inanacağına bakarak proje seçimi yaptığı bilinen Tansel Öngel, yeni dizideki rolü için de önemli bir fırsat görmüş olmalı ki, böyle bir rolde yer almak istedi.

Naci gibi bir karakterin var olduğunu millet olarak unuttuğumuzu da röportajında ifade eden Tansel Öngel’in, yeni rolü ile birlikte, doktorluğun önemini ortaya koyacak olması da bir başka güçlü mesaj olarak değerlendirilebilir.