Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu’nun Akın Akınözü silahı Türkiye’de değil ama yurt dışında işe yaradı!

Kaderimin Oyunu’nun Akın Akınözü silahı Türkiye’de değil ama yurt dışında işe yaradı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü’nü ekrana döndürdüğü için büyük bir heyecanla beklenen ancak reytinglerde bir türlü istenen çıkışı yapamayan Kaderimin Oyunu’nun akıbeti nihayet kesinleşti, dizi hakkında final kararı verildi. Kaderimin Oyunu Türkiye’de bitiyor ama macerasına İspanya’da devam ediyor.

Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisinin en büyük silahı Akın Akınözü idi. Yurt dışında büyük ilgi gören Hercai dizisi sayesinde özellikle Latin Amerika ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Akın Akınözü, setlere bir süreliğine verdiği arayı Kaderimin Oyunu ile bozmuştu.

Ancak Kaderimin Oyunu’nun Akın Akınözü silahı Türkiye’de işe yaramadı. Dizi reytinglerde bir türlü istenen çıkışı yapamadı. Reytinglerde kötü giden dizinin yurt dışında gördüğü ilgi yüzünden ikinci sezonda da devam edeceği açıklanmıştı. Ancak bir süre sonra bu karardan vazgeçildi.

Kaderimin Oyunu’nun Akın Akınözü silahı Türkiye’de değil ama yurt dışında işe yaradı! 7

Bu hafta 25. bölümü ile ekrana gelen dizinin 26. bölümde final yapacağı öğrenildi. Bir kaç gün önce ortaya çıkan gelişmeye göre 17 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan bölümle birlikte Kaderimin Oyunu dizisi ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Yani geriye sadece bir bölüm kaldı.

Ancak Kaderimin Oyunu, büyük bir hayran kitlesine sahip Akın Akınözü sayesinde İspanya’da yeni bir maceraya başlıyor. Dizi çok yakında İspanyol izleyiciyle buluşacak. Ve belki de Kaderimin Oyunu, Akın Akınözü sayesinde Türkiye’de bulamadığı ilgiyi yurt dışından görecek.

Hikayenin asıl kahramanları Asiye ve Cemal karakterlerini dizinin sonunda ne beklediği de ayrı bir merak konusu… Cuma akşamı yayınlanacak olan son bölümde hikayenin nasıl bittiğini izleyip göreceğiz.