Ana sayfa Dizi Haberleri Dila, şok gerçeğe ulaşıyor! Kuzgun dizisinde şimdi o sorunun yanıtı merak konusu!

Dila, şok gerçeğe ulaşıyor! Kuzgun dizisinde şimdi o sorunun yanıtı merak konusu!

tarafından zk zk
Star TV’de dün akşam 4. bölümü yayınlanan Kuzgun dizisinin yeni bölümünden ön izleme ekrana geldi.
Televizyongazetesi-Detay

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Dila, Kuzgun’un Şeref’i ve adamını vurduğu silah ile kamera kayıtlarına ulaşıyor.

Telefon takibinden Kuzgun’un olay yerinde olduğunu öğreniyor.

Yaşadığı şokla babasına giden Dila, delilleri ona da anlatıyor.

Dila, şok gerçeğe ulaşıyor! Kuzgun dizisinde şimdi o sorunun yanıtı merak konusu! 7

Büyük bir iç çatışma yaşadığı görülen Dila, babasının “Peki ona ele verecek misin?” sözleriyle kalakalıyor.

Şimdi herkes bu sorunun yanıtını bekliyor! Dila, ulaştığı gerçekleri açık edecek mi, yoksa Kuzgun’u korumak için saklayacak mı?

Bu soru yeni bölümde yanıtını bulacak.

İşte Kuzgun 5. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kuzgun intikam, Dila aşkla yanıyor!

Kuzgun, yaralı haldeki Rıfat’ı da alır ve olay yerinden hızla uzaklaşırlar. Ancak arkalarında çok önemli bir delil ve bir de görgü tanığı bırakmışlardır. Şeref’in vurulduğu haberi çok kısa bir süre sonra Bora’ya ulaşır. Bu haberi, zoraki getirildiği restoranda Dila da öğrenir ve tavırlarından hiç hoşlanmamış olsa da Bora’yı yalnız bırakmaz. Kartal, Kuzgun’un ağabeyi olduğunu öğrenir, yolunu gözler ve yılların özlemiyle mahallede önüne çıkar. Bu anlara Meryem de şahit olur ve Kuzgun’un vereceği tepkiyi, gizlice takip eder. Kumru da Kuzgun’un karşısına çıkar ve tamirhanedeki yangınla ilgisi olup olmadığını sorar. Aldığı cevap Kumru’yu şoke eder. Dila ile Meryem arasında da yıllar sonra büyük bir yüzleşme yaşanacaktır. Dila, Kuzgun’a doğumgünü sürprizi yapar. Mutlu başlayan, sürprizlerle renklenen, romantizmle örülen, Dila’nın Kuzgun’a aşık olduğunu itiraf etmesiyle rüyaya bürünen günleri, ikisinin de hiç tahmin edemeyecekleri bir şekilde sonlanır. Öte yandan Bora, babasının öldürülmesiyle ilgili her bir ayrıntıyı titizlikle incelemekte ve adım adım iz sürmektedir. Büyük bir savaş kapıdadır ve bu savaşın, intikam planını ilmik ilmik ama sapasağlam ören Kuzgun’u da içine alması kaçınılmazdır.