Ana sayfa TV Programları Uşak’tan canlı yayın… – Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Mart 2019

Uşak’tan canlı yayın… – Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Mart 2019

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 7 Mart Perşembe günü ekrana gelen bölümünde neler yaşandı? Müge Anlı ve ekibi hangi konuları gündeme taşıdı… atv ekranlarının hafta içi sabah saatlerinde gündem değiştiren programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugünün konu başlıkları şu şekildeydi:

83 Yaşındaki Hacer Cengiz cinayeti. Cinayetle ilgili tüm detayları Müge Anlı açıklıyor.. Uşak’tan canlı yayın. Şeref Karabacak cinayetinde yargı karar verdi . Programın bugünkü bölümünde yer alan başlıktaki konuyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

UŞAK’ın Banaz ilçesinde beş yıl önce kaybolan 83 yaşındaki Hacer Cengiz’in oğlu, gelini ve dünürü gözaltına alındı. Hacer Cengiz’in oğlu M.C annesinin bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkmıştı.

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programından 5 yıl önce işlenen Hacer Cengiz cinayeti ile ilgili itiraf geldi. Uşak’ın Banaz ilçesinde 5 yıl önce kaybolan 83 yaşındaki Hacer Cengiz’ni oğlu, gelini ve torunu cinayet şüphesiyle gözaltına alındı. Yaşlı kadının oğlu M.C ifadesinde annesini gömdüğünü itiraf etti.

Annelerinin bulunması için ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programına da çıkan oğlu M.C. ve gelini L.C.’nin, olay tarihindeki telefon sinyallerini inceleyen 4 kişilik özel ekip, kayıp ihbarından yaklaşık 10 gün önce gece vaktinde köyden bir traktörün çıkış yaptığını belirledi. Köyde yaşayan bir kişinin de ifadesinde, ihbardan 10 gün önce ailenin traktörünün gece vakti köyün dışına çıktığını söylemesi üzerine teknik takibi derinleştiren ekip, kayıp kadının oğlunun cep telefonunun köye yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki bir araziden sinyal verdiğini tespit etti.

Vicdan azabı duyduğunu söyledi

Soruşturmayı derinleştiren ekip, iki gün önce yaşlı kadının oğlu M.C., gelini L.C. ile torunu M.C.’yi cinayet şüphesiyle gözaltına aldı. Kayıp kadının oğlu M.C. ifadesinde, eşinin kendisine “annen öldü” dediğini, bunun üzerine annesinin cesedini battaniyeye sararak, traktörle köyün yaklaşık 2 kilometre uzağındaki bir araziye gömdüklerini, vicdan azabı duyduğunu söylediği öğrenildi.

Arama çalışması başlatıldı

M.C’nin ifadesi doğrultunda bugün bölgeye giden ekipler, yaklaşık 1 dönümlük arazide cesedin bulunması için çalışma başlattı. Çalışmalarda iş makineleri ve traktörler kullanılıyor…

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…