Ana sayfa Dizi Haberleri Dila ve Kuzgun’a silahlı saldırı! Kuzgun, Dila’yı o kurşunlardan kurtarabilecek mi?

Dila ve Kuzgun’a silahlı saldırı! Kuzgun, Dila’yı o kurşunlardan kurtarabilecek mi?

tarafından zk zk

Star TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Kuzgun dizisinin 9. bölümünde Kuzgun ve Dila, herkese gerçek bir evlilik yaşadıklarını göstermek için çabalayacaklar.

Televizyongazetesi/Detay

Dizinin yeni tanıtımında bir önceki hafta nikah kıyıp Kuzgun ile evlenen Dila’nın gelinlikli görüntüsü dikkat çekti.
Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in oynadıkları dizide Kuzgun, Dila’nın tek şartı olan kendi evlerinde yaşama isteğini kabul etmişti. Ancak ev halkı bu durumdan pek hoşlanmıyor. Özellikle Ali, bu olaya karşı çıkıyor.

Kuzgun, herkesin ortasında Dila’nın elini tutup ‘Karım’ derken, Ali’ye de yumruk atıyor.

Bu arada Meryem, Kartal ve Kumru’nun hayatlarından endişe ediyor. Onları tehlikeden koruması için Kuzgun’dan yardım istiyor.

Kumru ve Kuzgun’un konuştukları bir anda evin bazı adamlar tarafından basılıp kurşun yağmuruna tutulduğu tanıtımda Kuzgun Kumru’ya siper olurken, ortada kalan Dila da korku dolu gözlerle bakıyor. Kuzgun, Dila’nın kurşunlara hedef olmasını engelleyebilecek mi?

Kuzgun dizisi yine çok heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek.

Kuzgn 9. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzgun ve Dila’nın bir yanı savaş, diğer yanı aşk.

Kuzgun’a savaş ilan eden Dila ilk hamlesini yapar. Kuzgun’la hiçbir şekilde ortak iş yapmayacağını, Kuzgun yerine işleri Ali ile yürüteceğini söyler. İkisinden birisi yenilene kadar, Kuzgun’la dişe diş savaşmaya kararlı olan Dila, ilk kez Terzi Derviş ile karşı karşıya gelir. Babası Rıfat’ın yerinin tek adayı Dila’dır. Derviş, düzeni bozmaması konusunda Dila’yı uyarsa da, Dila ile Kuzgun arasındaki savaş bütün dengeleri altüst eder. Dila’nın aldığı kararların bedeli çok ağır olacaktır. Öte yandan Kumru, Şermin’in Şeref Dağıstanlı cinayetiyle ilgili kendisine verdiği görüntülerden sonra, bu cinayetin arka planını araştırmaya koyulur.

Kumru, bulacağı bilgilerden sonra Bora’nın karşısına çıkar. Kartal ise Ali’yle iş yapmanın en tehlikeli yüzüyle tanışırken, Ali’ye hiç beklemediği bir şekilde borçlanır. Kartal, Ali’ye borçlu olmanın yükünü kendince hafifletmek için elinden geleni yapacaktır. Kuzgun’la arasındaki bağı yok etmek isterken Behram Adıvar’a başkaldıran Dila, artık ölümle yaşam arasında ince bir çizgide yürümektedir. Kuzgun hiç olmayacak bir anda ve zamanda Dila’ya evlenme teklif eder ve Dila’ya “evet” demek dışında bir seçenek bırakmamak için oyununu kurar.

Dila’ya olan hayranlığı her geçen gün daha da artan Bora, Dila’nın Kuzgun’la evlenmesinin önüne geçmek için, Kuzgun’un oyununu bozmak üzere harekete geçer. Artık herkes kılıçlarını çekmiştir. Bu ölüm oyunun içinde bilmeden Kartal da yer alacaktır. Kuzgun’un kendisini köşeye sıkıştırmak için yaptığı hamlelerden sonra, Dila öfkeyle Kuzgun’un kapısını dayanır. Dila ile Kuzgun arasındaki yüzleşmenin şiddeti, ikisi arasındaki uçurumu giderek derinleştirir. Kuzgun ile Dila’nın birbirlerine karşı başlattıkları savaş, nikah masasında arenasını değiştirecektir. Dila ile Kuzgun’un nefretlerinin ve öfkelerinin gölgesinde bu savaşta hesaba katmadıkları en önemli şey, kalpleri olacaktır.