Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz, Çukur’dan video paylaştı ve ortalık karıştı!

Dilan Çiçek Deniz, Çukur’dan video paylaştı ve ortalık karıştı!

tarafından ker_def

Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisinin 25 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen 58. bölümünde Berkay Ateş ile olan sahnesini instagram hesabından paylaştı.

Televizyon Gazetesi Detay – Mahsun karakterinin Sena karakterinin arkasından yakalayıp ağzını kapatıp kenara çektiği o anı paylaşan Dilan Çiçek Deniz’in paylaşımına çok sayıda beğeni yapıldı.

Sena’nın “Ailemi bir şey olmayacak” sözlerini mesaja taşıyan Dilan Çiçek Deniz, bu sahneden çok etkilendiğini göstermiş oldu.

Sena’nın Mahsun’un aşkına karşılık verdiğini düşünen takipçileri ile farklı düşünenler arasında görüş ayrılığı yorumlara da yansıdı.

Yorum yapan takipçileri ise “Yamaç: Neden? Sena neden?” soruları ile Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç adına Sena’yı sorguladı.

Ancak bazı takipçiler de Sena’nın bunu ailesi için yaptığını belirterek karaktere tepki gösterilmesine karşı çıktı.

İşte Dilan Çiçek Deniz’i çok etkilediği anlaşılan o sahne:

Aileme bir şey olmayacak! @atesberkay

 

Dilan Çiçek Deniz, Çukur'dan video paylaştı ve ortalık karıştı! 7

BU SAHNEDE NELER OLDU?

Koçovalı kadınların olduğu yerde Karakuzular ile çatışma çıkıyor. Çatışma esnasında Sena, Cumali’ye sesleniyor. Sena’nın sesini duyan Mahsun, onu susturuyor ve her şeyin bittiğini söylüyor. Mahsun elindeki bombanın pimini çekecekken, Sena buna gerek olmadığını, onunla geleceğini söylüyor. Sena tek bir isteğinin olduğunu belirtiyor. Ailesine zarar gelmemesini söylüyor.