Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz hayranlarına müjde! Bu yaz onu bol bol ekranlarda göreceksiniz!

Dilan Çiçek Deniz hayranlarına müjde! Bu yaz onu bol bol ekranlarda göreceksiniz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son zamanların yıldızı en çok parlayan genç oyuncularından biri hiç kuşkusuz Dilan Çiçek Deniz. Her seferinde doğru projeleri seçen güzel oyuncu kariyer basamaklarını emin bir şekilde tırmanmaya devam ediyor.

Dilan Çiçek Deniz, yeni projesiyle hayranlarını çok sevindirecek. Zira bu proje sayesinde hayranları bu yaz boyunca genç oyuncuyu bol bol ekranlarda görme fırsatı bulacak.

Bu akşam yayınlanacak 27. bölümüyle final yapmaya hazırlanan Show TV dizisi Alev Alev dizisinde Rüya karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz bu kez diziden farklı bir projede yer alıyor. Güzel oyuncu dondurma markası Magnum’un bu seneki marka yüzü oldu. Dilan Çiçek Deniz, Magnum reklamlarıyla bu yaz bol bol ekranda olacak.

Dilan Çiçek Deniz hayranlarına müjde! Bu yaz onu bol bol ekranlarda göreceksiniz! 7

Genç oyuncunun şu aralar bir projesi yok. Nitekim kısa süre önce Marie Claire dergisine verdiği röportajda dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söylemişti genç oyuncu ve sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Yazla ilgili planım yok ama hayalim var. Her şeyin değerini daha çok anladığımız bu dönem bana “Dur” dedi. Biraz durmaya, sevdiklerimle olmaya, onlarla keyifli anılar yaratmaya ihtiyacım var. Nerede olduğum önemli değil. Sevdiklerim, benim evim, güvenli alanım, benim insanlarım…’

Üstüste birçok projede yer alan 26 yaşındaki oyuncu son bir yılda Alev Alev dizisinin yanı sıra Yarına Tek Bilet ve Yarım Kalan Aşklar filmlerinde rol almıştı.