Ana sayfa Dizi İzle Masum 29 Mayıs Cumartesi 433. bölümde neler olacak?

Masum 29 Mayıs Cumartesi 433. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Masum 29 Mayıs Cumartesi günü yeni bölümü ile yayında olacak. 433. bölümde neler yaşanacağı ortaya çıktı. Cagi, Mansi’yle evlenebilecek mi? Masum’da bugün Premila, Gopi ve Cagi’nin planını bozmak için harekete geçer. Kendisini bir anda düğün töreninde bulan Cagi ne yapacağını şaşırır. Cagi ve Gopi bu tuzaktan kurtulabilecek mi?

Cagi, Ahem’in kılığına girerek Mansi’yi kendisine inandırmayı başarır. Mansi, Ahem’in ruhuyla konuştuğunu düşünürken evin tapusunun nerede olduğunu ona söyler. Gopi ve Urmila tapuları almak için Mansi’nin söylediği yere gider. Fakat onların planını çözen Premila onlardan önce davranıp tapuları alır.

Elleri boş dönen Urmila ve Gopi yeni bir çözüm yolu arar fakat Premila onların tüm imkanlarını ellerinden alır. Mansi Ahem ile evleneceğini düşünerek düğün hazırlıkları yapar. Gopi ve Cagi’nin oyunlarını bozmak isteyen Premila ona yardım eder. Cagi Mansi’nin yanına gittiğinde onun düğün hazırlıklarını görür. Cagi ve Gopi Premila’nın kurduğu tuzaktan kurtulabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel