Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz, Kusursuz Kiracı kararı sonrası yeni bir plan yaptı!

Dilan Çiçek Deniz, Kusursuz Kiracı kararı sonrası yeni bir plan yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, çok tartışıldığı ama çok da destek bulduğu Çukur dizisinde iyi bir çıkış elde etti. Sena karakteriyle izlediğimiz oyuncu, bu dizideki rolünün bitmesinin ardından ise Alev Alev isimli dizide başrolde yer aldı…

Geçen sezon final yapan Alev Alev’den sonra bu sezon herhangi bir dizide izleyemediğimiz Dilan Çiçek Deniz, yaz ayları için planlanan Kusursuz Kiracı isimli diziyle anlaştı. Serkay Tütüncü ile bu dizide partner olan oyuncu, Fox TV’nin diziyi yaz ayları yerine Eylül’den itibaren yayınlamak istemesi nedeniyle de planlarında değişiklik yapmak durumunda kaldı.

Dilan Çiçek Deniz, Kusursuz Kiracı kararı sonrası yeni bir plan yaptı! 7

Dizi için çekimler henüz başlamadı ve takvim de ileriye çekildi. Bu durumda Dilan Çiçek Deniz’in gelen başka teklifleri değerlendirmesi imkanı tanıdı. Oyuncu bazı projeleri olduğunu ama henüz netleşmediği için açıklamak istemediğini belirtti.

Dilan Çiçek Deniz, bir sinema filminde oynayacak. Oyuncu, “Dizi gelecek, Eylül’de yayınlanacak. İki film geliyor. Bu yaz başka bir şeyimiz var” diye konuştu.

Dilan Çiçek Deniz hayranları hikayesi bir apartmanda geçen Kusursuz Kiracı dizisini çok merak ediyor. Oyuncunun bir internet gazetecisini canlandıracağı yeni dizide Melisa Döngel, Umut Kurt, Ruhi Sarı, Özlem Tokarslan, Rüçhan Çalışkur ve Beyti Engin gibi isimler de bulunuyor.

Gidenler isimli sinema filmiyle de gündemde olan oyuncu, işi çok yoğun olduğu için sevgilisi Thor Saevarsson ile evlilik konusunda ise net bir şey söyleyemedi… Oyuncu, fırsat bulursa evlenecek ama işlerden henüz bu fırsatı bulamadı.