Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ekin Mert Daymaz, Hayaller ve Hayatlar’dan sonra yeni projesini buldu!

Ekin Mert Daymaz, Hayaller ve Hayatlar’dan sonra yeni projesini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında Not Defteri isimli dizideki Egemen karakteri ile oyunculuk hayatına başlayan Ekin Mert Daymaz, yeteneklerinin yanı sıra, fiziksel özellikleri ile hemen öne çıkan bir isim oldu. 1.93 metre boyundaki ve karizmatik bir görüntüye sahip olmak oyuncunun kısa sürede öne çıkması ve hayran kitlesi kazanmasında da etkili oldu.

Çilek Kokusu dizisindeki Volkan karakteri ile iyi bir çıkış yapan oyuncu, geçen sezon Savaşçı isimli dizinin beşinci sezonunda da yer almış ama bu sezon bir televizyon dizisi tercihi yapmamıştı. Hayranlarının merakla bir televizyon dizisinde yer almasını beklediği oyuncu, projesini seçti.

Ekin Mert Daymaz’ı yeni sezonda TRT1 ekranında izleyeceksiniz. Civan Mert isim ile bilinen ama sonradan Seni Kalbime Sakladım olarak değiştirilen yeni dizinin başrol erkek oyuncusu olarak belirlenen oyuncu, Sevda Erginci’nin de partneri oldu.

Gökçe Akyıldız ve Elçin Afacan ile birlikte önemli isim bu projede buluşmuş oldu.

Sevda Erginci’nin Zeynep isimli zengin bir kadını canlandıracağı dizide, Ekin Mert Daymaz ise Civan isimli bir valeyi canlandıracak. İki karakterin aşkı ise izleyicileri derinden etkileyecek.

Senaryo yazımının sürdüğü ve oyuncu ekibinin de tamamlanmaya çalışıldığı proje için yakında sete çıkılacak. TRT1’in bu iddialı diziyi Ağustos ayının sonlarından itibaren izleyicilerle buluşturması planlanıyor.