Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i bu halde görenler soruyor, bunlar mı kavga etmiş?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i bu halde görenler soruyor, bunlar mı kavga etmiş?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hürriyet gazetesinde Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in kavga ettikleri ve sette de çekimlerin bu yüzden durdurulduğu ile ilgili iddialar yer almıştı. Dizi hayranlarını da rahatsız eden bu duruma kimse inanmak istememişti.

İki ünlü oyuncunun instagram canlı yayınındaki hallerini gören hayranları ise, “Bunlar mı küsmüş? Nereleri küs bunların?” diye sorular sorarak canlı yayındaki yakınlıklarından çok memnun olduklarını belirten yorumlar yaptı. Sen Çal Kapımı dizisi iki ünlü ismin uyumu ve sinerjileri üzerine kurulu. Bu uyum bozulursa zaten dizi diye bir şey de olmaz. İşte bu nedenden dolayı da Sen Çal Kapımı hayranları, ikilinin kavga ettikleri iddiasından çok rahatsız olmuştu.

Ancak Sen Çal Kapımı’nın 30. bölümü öncesi yapılan instagram canlı yayını keyifleri yerine getirdi. “Şunların güzelliklerine bakın, 41 kere maşallah” diye yorum bırakan dizinin hayranları, samimiyetlerine de dikkat çekti.

Doğallıkları ile de hayranlarını bir kez daha etkileyen ikili, bu halleri ile de kavga ettikleri yönündeki iddiaları boşa çıkarttılar.

Aşırı yoğun tempoları yüzünden bir süre instagram canlı yayınları yapamadıklarını ifade eden Kerem Bürsin, yine sempatikliğini konuşturdu. Hande Erçel ise, “Araya özlem koymak da iyi değil mi?” diye konuştu.

İzleyicilerine hep yanlarında oldukları için teşekkür eden Kerem Bürsin, bundan sonra da annesi rica ettiği için küfür etmeyeceğini söyledi ama, canlı yayında yine küfür edemeden duramadı. O anları videodan izleyebilirsiniz.