Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Duy Beni dizisi en çok Sümeyye Aydoğan’ın parlamasına yaradı!

Final yapan Duy Beni dizisi en çok Sümeyye Aydoğan’ın parlamasına yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde başlayan diziler arasında Duy Beni isimli projenin de finali gerçekleşti.. 20 bölüm ekranda kalabilen Star TV dizisi, hikayesi ve başarılı genç oyuncuları ile sevilen bir yapım oldu. Özellikle de sosyal medyada Duy Beni dizisini sahiplenen çok geniş bir izleyici kitlesi vardı. Fakat bu destek ekranda reytinglere yansıyan bir destek olmayınca, dizinin daha uzun süre devam etmesi mümkün olmadı.

Duy Beni dizisinde genç oyuncular kendilerini izleyicilere tanıtma ve tecrübeli isimlerden de mesleki anlamda deneyimler edinme konusunda önemli bir fırsat elde etti. İşte bu fırsatlardan birisine sahip olan Sümeyye Aydoğan da öne çıkan performansıyla, Duy Beni dizisinden en çok kazançlı çıkan isimlerinden birisi oldu.

Sümeyye Aydoğan’ın canlandırdığı Melisa karakteri ile sosyal medyada da çok etkili olması, ayrıca google üzerinden yapılan aramalarda da oyuncunun en çok aranan genç oyunculardan birisi olması önemli detaylardı.

Final yapan Duy Beni dizisi en çok Sümeyye Aydoğan'ın parlamasına yaradı! 8

İşte Duy Beni dizisinin etkisi, Sümeyye Aydoğan’a başrol kapısını da açtı. Basına yansıyan haberlerde MF Yapım’ın Fox TV için hazırlıklarına devam ettiği Taçsız Prenses isimli dizinin kadın başrolünün Sümeyye Aydoğan’a teklif edildiği anlaşılıyor.

Genç oyuncu, Duy Beni dizisindeki etkili çıkışı ile bu rolü kapmayı başarırken aynı zamanda İsmail Hacıoğlu gibi karakter yaratma ustası bir ismin de partneri olarak, önemli bir deneyim fırsatını daha elde etmiş olacak.

İsmail Hacıoğlu en son Mahkum isimli dizide başrolde yer aldı ve çok da etkili bir performans ortaya koydu. Oyuncunun şimdi yeni rolünü çok merak eden hayranları, partnerinin Sümeyye Aydoğan gibi daha yeni piyasada yer alan bir isim olmasını da biraz garipsedi.

Final yapan Duy Beni dizisi en çok Sümeyye Aydoğan'ın parlamasına yaradı! 9

İsmail Hacıoğlu ile Sümeyye Aydoğan ikilisinin Taçsız Prenses isimli yeni dizide nasıl bir uyum yakalayacakları da şimdiden merak konusu oldu.

Gelen bilgilere göre hikayesi izleyenleri sarsacak düzeyde bir dram olacak. Çekimlerine yeni başlanan dizinin senaryosunu ise Pınar Bulut ile Onur Koralp yazıyor.

Tolga Tekin, Feride Çetin, Merve Şen ve Elif Kurtaran gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Taçsız Prenses isimli dizinin Ocak ayı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.