Ana sayfa Dizi Haberleri Dilek Taşı dizisinde üst üste ikinci olumlu gelişme daha yaşandı!

Dilek Taşı dizisinde üst üste ikinci olumlu gelişme daha yaşandı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlandığı süreçte ilk başlarda iyi reytingler alan ama daha sonra izleyici desteğini önemli bir ölçüde kaybeden Dilek Taşı dizisi için henüz her şey bitmiş değil.

Hikayesi 1980’li yıllarda geçen ve Türkiye’deki büyük zorlukların yaşandığı bir dönemi anlatan projeden vazgeçmeye niyeti olmayan Kanal D, diziyi çarşamba günlerine alarak yepyeni bir denklem kurdu.

Çarşamba rekabetinde daha etkili olabileceğini geçtiğimiz hafta yeni gününde reytinglerini artırarak ortaya koyan Dilek Taşı dizisi hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında ortalamaya yaklaşan oranları ile olumlu bir gelişme gösterdi.

Dilek Taşı dizisinin hayranları da yeni günü yadırgamadıklarını hatta daha fazla ilgi gösterdiklerini reytinglerin biraz iyi gelmesi ile ortaya koymuş oldu.

Dilek Taşı dizisinde ikinci olumlu gelişme ise Savaş Özdemir’in kadroya katılması oldu. Etkili rolleri ile bildiğimiz tecrübeli oyuncu, dizinin hikayesinin gelişmesine önemli bir katkı yapacak.

Dilek Taşı dizisinde üst üste ikinci olumlu gelişme daha yaşandı! 7

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan sekizinci bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Özdemir, Kubilay karakterine hayat verecek. Mustafa’nın aniden karşısına çıkarak beklenmedik bir teklifte bulunan Kubilay’ın gelişi tüm dengeleri değiştirecek.

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz.”

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu Dilek Taşı’nın senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

Dilek Taşı, yeni bölümü ile 1 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!