Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş’i uluslararası alanda zirveye çıkartabilecek tarihi bir dizi projesi geliyor!

Uğur Güneş’i uluslararası alanda zirveye çıkartabilecek tarihi bir dizi projesi geliyor!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova isimli dizideki başarılı performansı ile göz dolduran Uğur Güneş, geçtiğimiz sezon da günümüz dünyasında geçen aksiyon dolu Al Sancak isimli dizi projesiyle hayranlarının büyük beğenisini kazandı.

Yeni sezonda bu sefer tarihi bir yapımda yer alan ve yine aksiyon sahneleri ile çok yoğun bir çalışma süreci geçirmekte olan oyuncu, çok özel bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Kudüs’ü yıllar sonra Haçlı ordusundan kurtaran ve özgürleştiren büyük komutan Selahaddin Eyyubi’nin hikayesi, yakında TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak. Bu önemli proje, İsrail ile Filistin arasında yaşanan çalışmalar düşünüldüğü zaman çok anlamlı bir dönemde izleyicilerin büyük ilgisini çekecek gibi gözüküyor.

Sadece Türkiye’de değil özellikle de Müslüman ülkelerde Selahaddin Eyyubi’nin büyük zaferlerini anlatan bir dizinin etkisi güçlü olacaktır. İsrail Ordusu ile Filistinliler arasında yaşanan çatışmaların tam da ortasında böyle bir dizinin uluslararası alanda da ses getireceği ortada duran bir gerçek.

İşte bu noktada Uğur Güneş için çok zorlu bir süreç başlıyor. Oyunculuk yeteneklerini yakinen bildiğimiz Uğur Güneş, bu önemli rolün altında kalkabilecek birisi ve kariyeri adına da çok özel bir süreç yaşayacağı anlaşılıyor.

Peki nasıl bir dizi izleyeceksiniz? İşte Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ile ilgili detaylar:

TRT 1’in yapımını Akli Film’in yapımcılığını ve proje tasarımını Emre Konuk’un üstlendiği, Kudüs’ü özgürlüğüne kavuşturan büyük komutanın hikayesini ekrana taşımaya hazırlanan yeni dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin ilk fragmanı yayınlandı.

Dizinin yayınlanan ilk fragmanında etkileyici aksiyon sahneleri dikkat çekerken, güçlü prodüksiyonu ise daha şimdiden göz doldurdu. Büyük komutan Selahaddin Eyyubi’nin Kudüs’ü fethetmek için çıktığı yolculuğu anlatan tanıtımda Uğur Güneş ve Dilin Döğer dikkat çekerken, savaş ve aksiyon sahneleri ise daha şimdiden büyük beğeni topladı.

Asırlar önce, mukaddes şehir Kudüs’ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi’nin hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizinin başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer paylaşırken, ikiliye Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Dizinin yönetmen koltuğuna Sedat İnci otururken, senaryosunu ise Serdar Özönalan kaleme alıyor.