Ana sayfa Dizi Fragmanları Dilek Taşı dizisinin ikinci bölümü birçok soru işareti ile birlikte geliyor!

Dilek Taşı dizisinin ikinci bölümü birçok soru işareti ile birlikte geliyor!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünden iki yeni tanıtım yayınlandı. Duygu yüklü sahnelerin seyirci ile buluştuğu tanıtım, cezaevi görüntüleri ile de oldukça dikkat çekti.

Mustafa’nın cezaevinden arkadaşı Hüseyin’in “Ben Mustafa Yılmaz ve bu ismi bir daha asla unutmayacaksınız.” dediği ve kendini boşluğa bıraktığı sahne yeni bölüme dair merakı iyice artırırdı.

Hüseyin’in neden Mustafa’nın yerine geçtiği şimdiden büyük merak konusu oldu. Sevda Figen’in cezaevine gidip Mustafa’yı ziyaret ettiğini öğrendi. Bu önemli olayı ailesine söyleyip söylemeyeceği ise gizemini koruyor.

Mustafa idam edilecek mi? Mustafa ve arkadaşlarının başına cezaevinde neler geldi? Hüseyin neden Mustafa’nın adını verdi?

Figen’in Mustafa’ya gittiğini Rona ailesi öğrenecek mi? Mustafa kızına kavuşabilecek mi? Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası Dilek Taşı’nın ikinci bölümünde ekrana gelecek.