Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisi 5 yeni oyuncusu ile ikinci sezona iyi başladı!

Ömer dizisi 5 yeni oyuncusu ile ikinci sezona iyi başladı!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında geçen sezonun başarılı projelerinden olan Ömer dizisinde ikinci sezon başladı. 11 Eylül pazartesi akşamı yayınlanan 22. bölümü ile birlikte yeni sezon da başlamış oldu. Selahattin Paşalı’nin imajındaki değişiklik hemen dikkatleri çekerken, Gökçe Bahadır da yine başrolün hakkını veren performansı ile sosyal medyada hayranlarından büyük övgü aldı.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, geçtiğimiz sezon reyting sıralamasında birinciliği elden bırakmayan Ömer’in yeni sezonunda güçlü rakiplerle reyting mücadelesi yapacağı da biliniyor.

Geçtiğimiz sezon seyircisini ekrana bağlayan Ömer dizisi, yeni sezon için önemli hazırlıkların yapıldığı projelerden birisi oldu.

Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı’nın yer aldığı, senaryosunu Gülizar Irmak kaleme aldığı Ömer, 22. bölümü ile birlikte kaldığı yerden izleyicilerini yeniden ekrana taşıdı. Sosyal medyada dizinin hayranlarının yoğun desteği de dikkat çekiciydi.

Ömer dizisi 5 yeni oyuncusu ile ikinci sezona iyi başladı! 7

Ömer ve Gamze’nin imkansızlıklara rağmen yeşerttikleri aşklarının hikayesi yeni sezonda seyircisini ekrana bağlamaya devam ediyor.

Başarılı oyuncular Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Gülçin Kültür Şahin, Serpil Gül, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Muharrem Türkseven, Melike Güner ve Zerrin Sümer’in yer aldığı dizinin kadrosuna yeni sezonda; Esra Akkaya, Erol Baboğlu, Burcu Cavrar, Özgür Daniel Foster, Damla Makar da dahil oldu.

Yeni isimler ile birlikte hikaye farklı noktalara doğru sürüklenecek ve dizinin ikinci sezonu yine milyonların ilgisini çekecek gibi gözüküyor.

Ömer ve Gamze 22. bölümün son sahnesinde birbirine kavuştu. Gamze’nin gidişiyle alt üst olan Ömer, aşkının hayaline tutunmuş, kendisinden beklenmeyecek yollardan geçmektedir. Ömer’in aşk acısı karşısında çaresiz kalan Reşat oğluna bir çare bulamamaktan muzdariptir…

Gamze’nin yokluğu karşısında derbeder olan Ömer, Gamze ile yeniden kavuşması izleyicileri de mutlu etti.
İmkansızlıklar içinde filizlenen aşklarına her koşulda sahip çıkan Ömer ve Gamze’nin hikayesi hem ülkemizde hem de yurt dışında geniş bir izleyici kitlesinden destek buluyor.