Ana sayfa Sosyal Medya Dilek Taşı dizisi youtube ortamında da başarılar kazanmaya başladı!

Dilek Taşı dizisi youtube ortamında da başarılar kazanmaya başladı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Dilek Taşı isimli yeni dizi projesine ilgi hem televizyon ekranında hem de youtube’da devam ediyor. Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü geçtiğimiz perşembe günü ekrana gelmiş ve büyük dikkat çekmişti.

Reytingleri iyi gelen dizinin youtube ortamında yayınlanan birinci bölümüne olan ilgi de katlanarak artıyor. 3 gün içinde 2 milyona yaklaşan izlenme oranı ile Dilek Taşı dizisinin dijital ortamda da ilgi gördüğünü söylemek mümkün.

Dilek Taşı ekrana gelen birinci bölümü ile hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük bir başarıya imza atmasının yanı sıra youtube’da da ilgi görmesi projenin geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çektiğini gösteriyor.

Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünden iki yeni tanıtım yayınlandı. Duygu yüklü sahnelerin seyirci ile buluştuğu tanıtım, cezaevi görüntüleri ile de oldukça dikkat çekti.