Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner, Salı gününe kadar tutamayacağınız sözler vermeminizi söylüyor!

Dinçer Güner, Salı gününe kadar tutamayacağınız sözler vermeminizi söylüyor!

tarafından ker_def

Astrolog Dinçer Güner, youtube kanalında burçlarla ilgili yorumlar yapmaya devam ediyor Güner, Salı gününe kadar güneş ile jüpiter arasında zorlu bir görünüm olduğuna dikkat çekti ve böyle durumlarda neler yapılması gerektiği konusunda bilgiler sundu.

Dinçer Güner, “Kaynaklarınızı sorumsuzca veya dikkatsizce kullanma potansiyeliniz olmasıdır. Başkalarının sınırlarını veya girilmez bölgelerini kurcalarsanız ve teklifsiz davranırsanız, istemeyeceğiniz bir davranış tarzıyla yanıt alabilirsiniz. Ya da neşeniz ve esprileriniz başkaları tarafından aşırı görülür ve yerinde yapılmamış olarak görülebilir” diye konuştu. Youtube kanalında takipçilerini önümüzdeki günlerin etkileri konusunda uyaran Dinçer Güner’in detaylı açıklamasını videodan izleyebilirsiniz.

Dinçer Güner’in dikkat çektiği diğer detaylar ise şu şekilde:

“Biraz daha hassas, daha az sakar ve insanların duygularına dikkat ederek davranmanız gerekebilir. Patavatsız olmamaya gayret etmelisiniz. Ayrıca iyi niyetle bile olsa tutamayacağınız sözler ve vaatler vermek güvenilirliğinizi zedeleyebilir. Diğer yandan, karşınıza yakalamanız lehinize olacak bir fırsat çıkar bu fırsatı yakalamak için birtakım eksiklikleri tamamlamanız veya birtakım engelleri aşmanız gerekecektir. Bu çabayı gösterip göstermemekte kararsız kalabilirsiniz.

Aşırı yemek yemek, aşırı içmek, aşırı kumar, aşırı alışveriş… Dikkat edin. Egoyu şişiren bir durum da yaratabilir, gereksiz kibir ve ukalalıktan kaçının hafta başına kadar, dikkatli olun. Her türlü konuyu abartmaya eğilimli olabilir, rahatlıkla yoldan çıkabilirsiniz. Tembelliğe eğilim artabilir, her işin kolayına kaçabilirsiniz. Gerçeklerden kaçabilecek derecede üzerinize bir iyimserlik çökebilir. İllegal olan her türlü konudan uzak durun. Yurtdışı ile ilgili konularda sorunlar meydana gelebilir. Kendi şansınıza gereksiz yere çok fazla güvenebilir, gereksiz yere riskler alabilirsiniz ve bu yüzden zarar görebilirsiniz.

Hayatınızı tehlikeye atacak girişimler, ekstrem sporlar için hiç uygun bir gün değildir. Her türlü konuda beklenti düzeyiniz aşırı yüksek olabilir, beklentilerinizi normal seviyeye çekmeye özen gösterin. Maddi anlamda girişimler için hiç uygun bir zaman değildir. Yatırımlar için de geçerlidir bu. Terfi için görüşmeler yapmak, zam istemek için de uygun bir dönem değildir. Maddi anlamda müsrifçe harcamalar yapmaya çok daha fazla eğilimli olabilirsiniz. Paranızı israf etmeyin.”