Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner’den 2019 KOÇ BURCU yorumu: Muhteşem destekler alacaksınız!

Dinçer Güner’den 2019 KOÇ BURCU yorumu: Muhteşem destekler alacaksınız!

tarafından ker_def

2019 yılında burçlarla ilgili yorumlar gelmeye devam ediyor. Ünlü Astrolog Dinçer Güner, yeni yıl hakkında önemli bilgiler sunmakta… Hem Sosyal medya üzerinden hem de youtube’daki kanalından hayranlarına seslenen Dinçer Güner, 2019 yılı hakkında burçlarla ilgili farklı ve dikkat çekici yorumlar yapmakta.

DİNÇER GÜNER’DEN KOÇ BURCU 2019 DETAYLI YORUMU:

Yeni yılda bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter sayesinde sene boyunca; hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurt dışı ile ilgili olabilir. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, hukuk, yüksek öğrenim gibi konulardan yana türlü fırsat, şans yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz, özellikle yabancı dil olabilir mesela bu! Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir.

Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir. Bazılarınız ani bir kararla yurt dışına yerleşme kararı alabilir, Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim, yayıncılık sektöründe işe başlayabilir. İthalat ve ihracat ve uluslararası işlerle ilgilenenler ise oldukça şanslı ve bereketli bir sürece başlamış olacaklar. Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve cevapların daha çok somut şekilde olmasını isteyebilirsiniz.

Hatırı sayılır, güçlü, konumu ve mevkisi iyi kişilerden muhteşem destekler alacaksınız. Bu destekler finansal anlamda da olabilir. Yalnız olanlar, uzak yerlerdeki kişiler ile gönül ilişkisi içine girebilirsiniz. Bir nevi hayatı yeniden keşfetme dönemine giriyorsunuz. Ruhsal anlamda derin araştırmalar yapabilir, derinliği, felsefi olan konulara ilginiz bu dönem çok daha fazla artabilir. Yabancı dillere yatkınlığınız artabilir, yeni diller öğrenebilirsiniz. Satürn’ün ise Oğlak burcunda ki seyri ile sene boyunca deneyim, tecrübe, zorlanma, ders alacağınız ve sorumluluk alacağınız alan ise Kariyer konuları olacaktır.

İş ve kariyerinize ilişkin konularda zorunlu bir değişim içine sokabilir sizler, sektör değiştirmeye kadar gidebilir bu değişim. Mesleki anlamda disiplin altına girme ve düzenleme dönemi olacak sizler için. İlerleme ancak çok fazla çalışmanın ardında gelebilecektir bu süreçte. Satürnün ana teması, öğretme, disipline etme, düzenleme üzerine kuruludur ve sizler bunu mesleki anlamda deneyimlemeye başlıyorsunuz. Kısacası kariyerinizle ilgili sözde olgunlaşacağınız ama ciddi zorlu süreç sizleri bekliyor.

Bu dönem kendi işinizi kurmak, yaptığınız işte ustalaşmak, olgunlaşmak, işinizle ilgili eksiklerinizi fark edip bunları kapatma süreci olacak. Meydana gelecek olan Güneş ve Ay tutulmaları ise sırayla 6 Ocak, 21 Ocak, 2 Temmuz, 16 Temmuz ve 22 Aralık tarihlerinde meydana gelecek. Tutulmalar 4. Ev ve 10. Evler arasında oluşacak. Tutulma tarihlerini takip eden +/- 10 gün içinde, yuva – aile- yerleşim- aile ilişkileri- hayatı yeniden yapılandırma, kariyer, iş, statü, mesleki edinimler konusunda etkili olacak.

Sene boyunca bu alanlarda sorumluluklarınız artarken hayatınızda aksiyon almanız gereken, değişimlere açık olacağınız genel temalarda bunlar olacak. Bazılarınız taşınacak, bazılarınız ülke/şehir değiştirecek, bazılarınız sektör değiştirecek. ev ve yerleşim , aileyle ilişkiler, ebeveynlik ve kariyer alanlarınızda yer alacak. Bu konularda yenilikler yapabilir, ev alıp satabilir, taşınabilir , evlenebilir veya çocuk sahibi olmak için karar alabilirsiniz. Yıl sonuna doğru maddi konularda genişlemek büyümek ticari hedeflere sahip olmak krediler almak, borçları ödemek, ortaklı işlerden gelen gelirleriniz varsa kazançlarda artış veya aile bütçesinin gelişmesi gibi fırsatlar yakalayacaksınız.