Ana sayfa Dizi Haberleri Dip hayal kırıklığı yarattı! “Kadroya yazık olmuş!”

Dip hayal kırıklığı yarattı! “Kadroya yazık olmuş!”

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Puhu Tv’nin yeni başlayacak olan iddialı dizisi Dip dün akşam yayınlanmaya başladı. İlk olarak iki bölümünün yayınlandığı dizi beklentilerin altında kaldı.

Başrollerini İlker Kaleli, Neslihan Atagül, Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç ve Olgun Toker’in paylaştığı dizi Fi’nin izinden giden internet dizilerinden biri oldu.

Yapımını TMC’nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür’ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu’nun yaptığı dizi heyecanla bekleniyordu.

Dizi İstanbul Emniyeti’yle ortak çalışan bir intihar ara bulucusu psikiyatrist olan Sahir ile gizemli bir bilim kadını olan Bilge’nin hikayesini anlatıyor.

Özellikle oyuncu kadrosuyla çok beğenilen dizi izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Dizinin çok ağır ilerlediğini düşünen  izleyenler pek de umduklarını bulamadı.

İzleyiciler dizi için; “2. bölümü izlemek içimden gelmedi bile!”, “Beğenmedim ben İlker Kaleli için bile izleyemeyeceğim!”, “Çok ağır ilerliyor, hoşuma gitmedi!”, “Kadroya yazık olmuş!”, “Havada kalan bir konu, gereksiz gerilim sınıfta kaldı!”, “Şahsiyet daha iyi!” gibi yorumlar yaptılar.

İlerleyen bölümlerde tepkilerin değişip değişmeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz…