Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul dizisinde Zangoç’un gerçek kimliği bu kez ortaya çıkacak mı?

Diriliş Ertuğrul dizisinde Zangoç’un gerçek kimliği bu kez ortaya çıkacak mı?

tarafından zk zk

“Diriliş Ertuğrul” Yüz Kırk Üçüncü Bölümüyle 10 Nisan’da TRT 1 ‘de! 5. sezon 143. bölümde Ertuğrul Bey, kurduğu tuzakla Alıncak’ı kendine doğru çekmiş ve onu yakalamıştır. Onu takip eden Beybolat Bey ise Albastı kimliğinin ortaya çıkmaması için Alıncak’a öldürücü bir ok atıp ağır yaralasa da Ertuğrul bey ve Alpleri Alıncak’ı tedavi edip sorgulamak için hayatta tutmuştur. Peki, Alınak Beybolat’ın gerçek kimliğini itiraf edecek mi?

Öte yandan Ertuğrul Bey şüphelendiği Zangoç’a bir oyun kurmuş ve onun Uranos’la bağlantısını ortaya çıkarmıştır. Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşen Zangoç Uranos’u Ertuğrul Bey’in tuzağına göndermiş. Ertuğrul Bey ise Uranos’u yakalamıştır. Uranos Zangoç kılığındaki Dragos’u itiraf edecek mi?

Diriliş Ertuğrul dizisinde Zangoç'un gerçek kimliği bu kez ortaya çıkacak mı? 7

Beybolat Bey, Kayı obasında fitne çıkarmak için kardeşi Sırma’yı görevlendirmiş Hafsa hatun ve Selcan’ı birbirine düşürmeyi başarmıştı. Bamsı’nın Alpbaşılıktan azledilmesi ve Alplığı bırakmasıyla gerilim artmış ve Hafsa hatun obadan göçmek istemişti. Hain oyunlarıyla kayı obasını yıpratmaya çalışan Beybolat’ın son oyunuysa Söğüt yolunda Bamsı’nın ailesine saldırmak ve Aybars’ı kaçırmak olmuştu. Bu durumu öğrenen Bamsı pusatına sarılmış ve oğlunu kaçıranların peşine düşmüştü. Peki, Bamsı oğlu Aybars’ı kurtarabilecek mi? Aybars yaşayacak mı?

Zangoç’un zindana atılmasını emreden Ertuğrul Bey Alpleri görevlendirmişti. Ertuğrul Bey’in emrini yerine getirmek için harekete geçen Melikşah ve Oğuz Zangoç’u zindana götürürken kimliğinin ortaya çıktığını düşünen Zangoç beklenmedik bir şekilde Oğuz’u ve Melikşah’ı yaralamıştı. Melikşah ve Oğuz hayatta kalabilecek mi? Zangoç’un gerçek kimliği ortaya çıkacak mı?

Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası 143.bölümde Diriliş Ertuğrul’da!

Diriliş Ertuğrul 143. Bölüm 10 Nisan Çarşamba Saat 20.00’de TRT 1’de