Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul’da reytingler zirvede ama izleyici kızgın! “Koskoca Alp zehirlenerek ölür mü ya!”

Diriliş Ertuğrul’da reytingler zirvede ama izleyici kızgın! “Koskoca Alp zehirlenerek ölür mü ya!”

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul’da reytingler zirvede ama izleyici kızgın! “Koskoca Alp zehirlenerek ölür mü ya!” 7

Zehirlenme Sahnesi olay oldu!

Aslıhan’la Turgut Alp’in evlenmelerinin ardından düğün gecelerinde zehirlenmesi sosyal medyaya bomba gibi düştü! Turgut Alp’in ölmemesi gerektiğini düşünen izleyenler bu konuyla ilgili yorumlar yaptı.  Turgut Alp’in durumu için “Saadettin yaptın yine yapacağını!” , “Ellerin kırılsın Esma!”,  Gerçekte Turgut Alp, Osman Gazi’nin kılıç hocalığını yapmış ölmemesi lazım!” gibi şeyler söylendi.

Bazı izleyiciler ise bu duruma tepkiliydi. Her şeyin Turgut Alp’in başına gelmesi ve zehir olayının uzaması izleyenleri kızdırdı. İzleyiciler “Koskoca Alp zehirlenerek ölür mü ya!”, “Zehir muhabbeti fazla uzamadı mı sizce de!”, “Ali Yardan sonra her şey Turgut’un başına mı geliyor bir de hep bir hain çıkıyor çok abartıldı!” , “Turgut ölürse reytingler düşer!” , “Senarist iyice saçmaladın!”gibi yorumlar yaptılar. “Turgut Alp’le Aslıhan ölecek mi?” sorusunun cevabını ve daha neler olacağını ise önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…