Ana sayfa Sosyal Medya Diriliş Ertuğrul’un Artuk Bey’i Ayberk Pekcan’dan üzücü haber geldi!

Diriliş Ertuğrul’un Artuk Bey’i Ayberk Pekcan’dan üzücü haber geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Seyircinin, Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi ve Keşanlı Ali Destanı gibi çok izlenen yapımlardan tanıdığı 51 yaşındaki oyuncu Ayberk Pekcan akciğer kanserine yakalandı. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada, tümörün karaciğer ve böbrek üstü bezlerine sıçradığını söyledi.

En son, TRT1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul’da ‘Artuk Bey’ karakterine hayat veren usta oyuncu üzücü haberi sosyal medyadan duyurdu. Ayberk Pekcan, sırt ağrısı şikâyetiyle hastaneye gitti ve aldığı haberle şok oldu.

Diriliş Ertuğrul'un Artuk Bey'i Ayberk Pekcan'dan üzücü haber geldi! 7

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, tümörün karaciğer ve böbrek üstü bezlerine sıçradığını söyleyen oyuncu, kemoterapiye başladığını duyurdu.

Açıklamasında,“Sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç bugün bu noktaya geldi. Ben akciğer kanseri olmuşum” diyen oyuncu hayranlarına, sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin çağrısında bulundu.

Ayberk Pekcan, 2010 yılında baş rolünde oynadığı Saç adlı sinema filmi ulusal ve uluslararası Film festivallerinde ödüller aldı. Oyuncu, 2012 yılında gösterime giren Aşk ve Devrim adlı sinema filmindeki performansıyla da 23. Ankara Uluslararası Film Festivalinde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne layık görüldü.