Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel’in merakla beklenen yeni projesiyle ilgili ilk tüyoyu Büşra Pekin verdi!..

Gülse Birsel’in merakla beklenen yeni projesiyle ilgili ilk tüyoyu Büşra Pekin verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yazdığı senaryolarla komedi türünde pek çok dizi ve filme imza atan Gülse Birsel’in yeni projesi  uzun süredir bekleniyordu. Jet Sosyete dizisinin ardından bir süre dinlenen Birsel, hem oyunculuk yapıp hem de senaryosunu yazdığı diziyle birlikte çok yorulmuştu.

Kısa bir süre önce ünlü senaristin Disney Plus için yeni bir filmin hazırlığını yaptığı ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel’in üzerinde çalıştığı projenin adı; Yılbaşı. BKM tarafından çekilecek olan Yılbaşı filmi Disney Plus’un büyük önem verdiği işlerden birisi.

Detayları yavaş yavaş ortaya çıkan filmde çok önemli isimler de rol alacak. Gülse Birsel’in daha önceki projelerinde birlikte çalıştığı isimlerden Cengiz Bozkurt ile İrem Sak, ilk kez komedi filmi ile izleyici karşısına çıkacak olan Alina Boz, Masumlar Apartmanı dizisiyle dram performansında da çok başarılı olduğunu sergileyen Ezgi Mola, Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Gülse Birsel'in merakla beklenen yeni projesiyle ilgili ilk tüyoyu Büşra Pekin verdi!.. 7

Merakla beklenen filmle ilgili ilk tüyoyu oyuncusu Büşra Pekin verdi. Instagram hesabından senaryo ile birlikte bir fotoğrafını paylaşan oyuncu; “Yeni proje efsane, bahsedemiyorum hala. İlgili kişileri gizli etiketliyorum, onların insafına kalmış. Ben adımımı attım bir adım da siz gelin” notunu düştü.” Oyuncunun paylaşımını Gülse Birsel de kendi sosyal medya hesabından yayınladı.

En son, şarkıcı Dilberay’ın acılarla dolu hayatının anlatıldığı sinema filminde rol alan ve performansıyla beğeni toplayan Büşra Pekin, Yılbaşı filmiyle yeniden komediye geri dönmeye hazırlanıyor.  Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olayların anlatıldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Ozan Açıktan oturuyor.