Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Büşra Pekin diyeti bozdu, yemek yerken kendini kaybetti!

Oyuncu Büşra Pekin diyeti bozdu, yemek yerken kendini kaybetti!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Türkiye’nin en yetenekli komedi oyuncularından biri olan oyuncu Büşra Pekin, en son izleyiciyi şaşırtarak, üç yıl önce aramızdan ayrılan ve acı dolu yaşamıyla bilinen Dilberay’ın hayatının anlatıldığı filmde ünlü şarkıcıyı canlandırmıştı.

Büşra Pekin’in performansıyla beğeni topladığı Dilberay filmi iyi bir izlenme rakamı yakaladı. Aytaç Medya, Fikri Harika Prodüksiyon ve Metronom Film Yapım ortak yapımcılığıyla çekilen, Ketche’nin yönetmenliğini yaptığı filmde Büşra Pekin’e Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Selen Uçer, Deniz Hamzaoğlu, Doğukan Güngör, Deniz Erdoğan gibi önemli isimler eşlik etti.

Dilberay filmi için 9 kilo alan Büşra Pekin, film vizyona girer girmez de diyete başlamış, 12 kilo vermeyi başarmıştı. Şu sıralar tatil için Amerika California’da olan oyuncu plajda diyeti bozarak kaçamak yaptı

Hamburger ve patates yiyip diyeti bozan Büşra Pekin bu anları “Yemek yerken kendimden geçerim” notuyla instagram hesabından paylaştı.

Oyuncu Büşra Pekin diyeti bozdu, yemek yerken kendini kaybetti! 84

Takipçileri oyuncuya ‘Afiyet olsun’ yorumunda bulundular. Dizi dünyasına 2002 yılında En Son Babalar Duyar ile adım atan Büşra Pekin, en büyük çıkışını Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yapmıştı. Ardından Muhteşem Yüzyıl, Kardeş Payı gibi dizilerde rol almıştı. En son rol aldığı dizi de 2016 yılında Familya olmuştu.

Oyuncu Büşra Pekin diyeti bozdu, yemek yerken kendini kaybetti! 85

Büşra Pekin sonrasında komedi programlarına ve sinema filmlerine ağırlık verdi. Yaklaşık 8 yıldır dizi setlerinden uzakta olan oyuncu nihayet geri dönüş için yeşil ışığı yaktı.

Büşra Pekin’in, başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın oynayacağı kesinleşen Rehber dizisi ile görüştüğü gelen haberler arasında.