Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Osman dizisinde ne olacak, ne olmayacak? Kafa karışıklığını gideriyoruz!

Diriliş Osman dizisinde ne olacak, ne olmayacak? Kafa karışıklığını gideriyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisinin 150. bölümle birlikte final yaptığı bilgisi ilk başta TRT tarafından da basın servis edilmiş olmasına rağmen, daha sonra ‘sezon finali’ yapıldığı bilgisi ısrarla belirtildi. Bu tutumun sebebi Diriliş Osman dizisinin aslında Diriliş Ertuğrul’un devamı olması yani Diriliş’in devam ettiği mesajı veriliyor.

TRT1’in ilk başta yaptığı hatayı düzeltmek ise zor oldu. Zira ilk önce Diriliş Ertuğrul final yapacak denilerek duyurular yapıldığı ve ekranda da bu şekilde verildiği için ‘sezon finali’ yapıldığı düzeltmesi birçok basın yayın organı tarafından tam olarak idrak edilemedi.

DİRİLİŞ OSMAN’DA NE OLACAK?

Öncelikle Diriliş efsanesi kaldığı yerden devam ediyor. Ancak bu sefer başrolde Engin Altan Düzyatan değil Burak Özçivit bulunacak.

Diriliş Osman dizisinde ağırlık savaş sahnelerine verilecek.

Dizinin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ, projenin büyük bir titizlikle yürütüldüğü bilgisini vermekte.

Burak Özçivit ile 5 sezonluk anlaşma yapıldığı için de dizinin en az 5 sezon boyunca devam edeceği varsayımı üzerinde duruluyor.

Diriliş Osman dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Eylül sonu, Ekim başı gibi dizinin ilk bölümüyle TRT1 ekranında olması bekleniyor.

Diriliş Osman dizisinde ne olacak, ne olmayacak? Kafa karışıklığını gideriyoruz! 7

Engin Altan Düzyatan, Diriliş Osman’da yer alacak mı işte bu konuda kafa karışıklığı devam ediyor.

Ertuğrul Gazi’nin yazlılığını şayet Engin Altan Düzyatan canlandıracak ise Burak Özçivit ile aynı karede görünmeyecekleri kesin… Ancak Ertuğrul Gazi’nin yaşlılığını başka bir oyuncunun da canlandırması gündemde.

Ertuğrul Bey’in oğulları Gündüz ve Savcı’nın Diriliş Osman’da da yerlerini koruması bekleniyor.

Turgut Alp karakterinin de yeni sezonda devam etmesi yüksek bir ihtimal olarak değerlendirilmekte.