Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan 17 Haziran Pazartesi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Tozkoparan 17 Haziran Pazartesi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında artık Pazartesi günleri yayınlanmaya başlanan Tozkoparan dizisinin 22. bölümü 10 Haziran akşamı ekrandaki yerini aldı. Dizinin 23. beyin bölümü ise 17 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Dizinin 23. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Videodan yeni bölümden görüntüleri izleyebilirsiniz.

Tozkoparan dizisine iki yeni oyuncu katılarak dizinin kadrosu güçlendirilmişti. Özgür Ege Nalcı, Gökhan Atalay, Burak Kut ve Burcu Altın gibi oyuncuların da yer aldığı ve çocuklar için özel yapım olan ‘Tozkoparan’ dizisine Ayşe Kökçü ve Cemal Hünal dahil olmuştu.

Tozkoparan dizisinin 22. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:

İçine düştükleri çukurdan kurtulmayı başarmış olan Mavi Ay’ı yaz tatilini geçirmek için katılacakları kampın heyecanı sarmıştır. Üzerine atılan iftira sonucunda okuldan uzaklaştırılan Cihan’ı sıkıntılı günler bekliyordur.

Salih Hoca, üzerine atılan suçlardan aklanmayı başarmıştır. Kampın sahibi olan Celal’in, Mete’ye gereğinden fazla ilgi gösteriyor oluşu ve gizemli davranışları, onun tehlikeli birisi olduğunu düşündürür.