Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus etkisinin artık Hande Erçel’i de bulma zamanı geldi de geçiyor!

Disney Plus etkisinin artık Hande Erçel’i de bulma zamanı geldi de geçiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel hayranları yeni sezonda oyuncuyu yeni bir projede görmeyi çok istiyor ama, henüz anlaşma sağlanan bir iş ortada yok. Sen Çal Kapımı dizisinden bu yana 1 yıllık bir zaman geçti ve Hande Erçel bu süreçte hem dinlenme fırsatı buldu hem reklam işbirliklerini sürdürdü hem de Disney Plus ile özel bir anlaşma yaptı.

Bazı ünlü isimleri kendisine bağlayan ve bunun için de çok büyük bütçeler ortaya koyan Disney Plus’ın en önemli ekran yüzlerinden birisi de Hande Erçel oldu… Oyuncunun Disney Plus reklamı için yapılan çekimlerden kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Hayranları ise bu görüntüleri çok beğenirken, artık yeni projesinin ortaya çıkması gerektiğine yönelik paylaşımlar yapıyor.

Kerem Bürsin ile birlikte Sen Çal Kapımı dizisiyle bir büyük başarı daha kazanan Hande Erçel için, Can Yaman ile El Turco isimli dizide partner olabileceği iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak bunun gerçekleşmeyeceği de netleşti.

Hande Erçel hayranları, “Yeni projesini merakla bekliyoruz. Partner seçiminde lütfen hayal kırıklığı olmasın, ona yakışan birisi olsun” diye yorum paylaşıyor.

Hande Erçel’in Disney Plus için nasıl bir projede başrolde yer alacağı bilinmese de hayranlar şimdiden partner konusuna dikkat çekiyor.

“Güzel prensesimizin projesinin açıklanmasını özlemle, heyecanla bekliyoruz” diyen Hande Erçel hayranları, artık güzel bir rol ve güzel bir hikaye ile yeniden sete çıkmasını bekliyor.

Henüz net bir gelişme olmaması ise can sıkıcı bir durum olarak nitelendiriliyor. Özellikle de Disney Plus anlaşmasının ekonomik açından oyuncu için çok büyük bir kazanç sağladığı biliniyor ama bir de kariyer noktasında bu anlaşmanın onu daha yukarılara taşıyacak projeler getirmesi şart.

Disney Plus etkisinin artık Hande Erçel’i de bulma zamanı geldi de geçiyor…