Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus ile çok yüksek bir ücretle anlaştığı iddia edilen Halit Ergenç ilk kez konuştu!

Disney Plus ile çok yüksek bir ücretle anlaştığı iddia edilen Halit Ergenç ilk kez konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’deki dizi ve sinema filmi üretim işine büyük önem veren Disney Plus’ın birbirinden önemli oyuncularla özel anlaşmalar yaptığını bir süredir gözlemliyoruz. Bu isimlerden birisi de Halit Ergenç.. 2020 yılında Star TV’de yayınlanan Babil dizisinden sonra yeniden ekranlara ne zaman döneceği merak edilen oyuncu, Disney Plus’ın yeni ekran yüzlerinden birisi oldu.

Halit Ergenç’in Nomen isimli bir dizide yer alacağı da ortaya çıktı ve rol arkadaşlarından birisi de Melis Sezen oldu. Bir süredir eşi ve çocukları ile birlikte İngiltere’de bulunan ünlü oyuncu, sosyal medyaya yansıyan fotoğrafları ile de ne kadar mutlu olduğunu sergiliyor.

İstanbul’a geri dönen Halit Ergenç, “Biz sürekli gidip geliyorduk. Pandemi süresince hiç gidip gelememiştik” diye konuştu. Orada evlerinin olduğunu anlatan Halit Ergenç, İstanbul’u terk edip de İngiltere’de kalacakları haberlerini yalanladı.

İngiltere’de oyunculuk anlamında bir gelişme olmadığını anlatan Halit Ergenç, “Neden olmasın, çalışırım” diyerek de bir teklif gelirse projelerde rol alabileceğini anlattı. Ancak yurt dışına gidip de orada oyunculuk yapmak gibi özel bir amacının olmadığını da vurgulayan oyuncu, bazı görüşmelerinin olduğunu ve her şey çözülürse de setlere geri döneceğini söyledi.

Disney Plus ile çok yüksek bir ücretle anlaştığı iddia edilen Halit Ergenç ilk kez konuştu! 99

Karısı Bergüzar Korel’in de bazı proje görüşmelerinde bulunduğunu belirten Halit Ergenç, bu projelerin Türkiye’de olduğunu da ifade etti. Disney Plus ile çok yüksek bir ücret karşılığında anlaştığı haberleri ile gündeme geldiği hatırlatılınca da oyuncu, şunları söyledi:

“Hiç kimsenin emeği karşılıksız kalmasın. Herkesin kazancı kendisine hayırlı olsun. Zor bir dönem, her şeyin yaşadığı zorluklar var. Parayı konuşmayı doğru bulmuyorum. Gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz hep beraber.”

Yaşanacak yer olarak Türkiye’nin daha güzel olduğunu ve memleketi olduğunu hatırlatan Halit Ergenç, yurt dışına da gidip geldiklerini, tatiller yaptıklarını anlattı. Oyuncu, Londra’yı da sevdiklerini ve gidip geldiklerini, çocuklarının eğitimi için de düşündükleri bazı konular olduğunu ifade etti.

Karısı Bergüzar Korel ile birlikte proje olursa yer almak isteyeceğini belirten Halit Ergenç, “Tabii ki her zaman çalışmak isterim” diye konuştu.