Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın Can Yaman’lı dizisi El Turco için büyük iddia!

Disney Plus’ın Can Yaman’lı dizisi El Turco için büyük iddia!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’ın bir yıldan uzun süre sonra Türkiye’de yeniden dizi çekecek olması hayranları arasında büyük heyecan yaratmıştı. Ancak Disney Plus için çekilecek El Turco dizisindeki önemli bir iddia Can Yaman hayranlarının sevincini kursağında bıraktı.

Kariyerini İtalya’da sürdüren Can Yaman, uzun bir aradan sonra Türk yapımı bir dizi için anlaştı. Disney Plus için Ay Yapım tarafından çekilecek El Turco dizisi, Can Yaman’ı yeniden Türkiye’ye döndürdü. Bu da Can Yaman hayranlarını çok mutlu etti. Ancak diziyle ilgili yaşanan son dakika gelişmesi büyük şaşkınlık yarattı.

Gazeteci Oya Doğan’ın haberine göre El Turco’nun Türkiye’de çekilmesinden vaz geçildi. Alınan son dakika kararıyla dizinin İtalya ve Hırvatistan’da çekilmesine karar verildi. Bu durumda Can Yaman’ın Türk hayranlarının sevinci yarıda kaldı. Niye böyle bir karar alındığı konusunda ise açıklama yapılmadı.

Disney Plus’ın Can Yaman’lı dizisi El Turco için büyük iddia! 7

Her ne kadar böyle bir bilgi gelse de El Turco dizisinin Türkiye’de çekileceğiyle ilgili bir resmi bilgi gelmemişti. Tahminler bu yöndeydi. Bir iddiaya göre El Turco dizisinin zaten en başından beri İtalya’da çekilmesi planlanıyordu.

Yönetmenliğini bugüne kadar Ezel, Babil, Karadayı gibi başarılı dizilere imzasını atan Uluç Bayraktar’ın üstleneceği dizide Can Yaman, Osmanlı akıncısı El Turco’yu canlandıracak. Dizi, II. Viyana Kuşatması sonrası İtalya’nın Moena köyüne yerleşmesini ve köyü derebeylere karşı özgürleştirmesini konu ediyor.

El Turco dizisinin kadın başrol oyuncusu için ise hala isim açıklanmadı. Magazin dünyasında dolaşan dedikodulara göre bu dizide Can Yaman’ın partneri için Hande Erçel’in adı geçiyordu. Ancak iddialara göre Hande Erçel, Can Yaman kadar ücret alırsa bu teklifi düşüneceğini söyledi. Bunun üzerine ikilinin partnerliği askıya alındı.