Ana sayfa Sosyal Medya Hakim dizisi şanssızlığından sonra Ebru Özkan yeni dizisiyle yeniden sete çıktı!

Hakim dizisi şanssızlığından sonra Ebru Özkan yeni dizisiyle yeniden sete çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Özkan, bu sezon Hakim isimli atv dizisinde başrolde yer aldı. Hikayede Yasemin karakterini canlandıran oyuncu, düşük gelen reytingler nedeniyle dizinin final yapmasının şanssızlığını yaşadı.

Hakim dizisinin ardından ise Disney Plus tarafından duyurulan yeni Türk dizisi Gri’nin başrolünde Ebru Özkan’ın yer alacağının açıklanması hayranları çok memnun etti. Ancak Ebru Özkan’ın iki sezon süren ve geçen yıl final yapan Hekimoğlu dizisindeki partneri Timuçin Esen ile yeniden bir dizide buluşması da sevinci ikiye katladı.

Ebru Özkan, gerilim türündeki 8 bölümlük Gri dizisi için yeniden setlerde yer almaya başladı. Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki dizi için Hakim’deki rolünün bitmesinin ardından sete çıkan oyuncu, yeniden yoğun bir temponun içine girdi.

Hakim dizisi şanssızlığından sonra Ebru Özkan yeni dizisiyle yeniden sete çıktı! 7

Timuçin Esen’in başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat karakterini canlandırdığı dizide Ebru Özkan kadın başrol olarak yer alıyor.

Fuat karakterinin hayatının, kızının yaşadığı talihsiz bir olayla değişmesini konu alan Gri dizisi bir intikam ve trajedi hikayesi olarak öne çıkacak.

Ebru Özkan da yeni projesi için sette heyecanla çalıştıklarını duyurdu. Disney Plus lansmanına katılan Ebru Özkan, “Çekimler başladı. Çok heyecanlı, çok hızlı, aksiyon gerilim dolu bir dram” diyerek de Gri dizisinin etkileyici bir atmosferinin olacağını duyurdu.