Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç ile geri dönme konusunda Erdal Beşikçioğlu nasıl ikna oldu? İşte en net yanıtı!

Behzat Ç ile geri dönme konusunda Erdal Beşikçioğlu nasıl ikna oldu? İşte en net yanıtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, en son Hakim isimli atv dizisinde başrolde yer aldı. ABD yapımı olan Your Honor dizisinin yerli uyarlaması olan Hakim ne yazık ki, ülkemizde yeterince ilgi görmedi.

10 bölüm süren Hakim dizisi geçtiğimiz hafta ekrana veda etti. Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Hasibe Eren gibi çok etkili oyuncuların kadrosunda yer almasına rağmen Hakim dizisinin tutmaması da şaşkınlık yarattı.

Peki Hakim dizisinden sonra Erdal Beşikçioğlu ne yapacak? Oyuncu, şuanda bir rap müzikal hazırlığı içinde olduğunu açıkladı. Erdal Beşikçioğlu, “Rap müzikal hazırlamak istiyoruz. Masis ve Sarp ile onu nasıl yapabiliriz diye ön görüşmesini yaptık” diye konuştu. Oyuncu, dünya üzerinde denendiğini ama Türkiye’de buna cesaret edilmediğini anlattı.

Behzat Ç dizisi uzun yıllardır gündemde olan bir proje ve ikinci kez çekilmesi için Blu TV’nin yaptığı girişim devam edememişti. Behzat Ç, 2019 yılında ekrana geri döndü ama bu pek de hayranların beklediği bir hikaye olmadı.

Erdal Beşikçioğlu’nun da dizideki farklı sorunların yanı sıra hikaye konusunda da eleştirileri olduğu için devam etmek istemediği gündeme gelmişti.

Behzat Ç ile geri dönme konusunda Erdal Beşikçioğlu nasıl ikna oldu? İşte en net yanıtı! 7

Erdal Beşikçoğlu uzun bir süre Behzat Ç’de yer alması noktasında yapılan baskılara direndi. Ancak son yıllarda ekranda yer aldığı projelerin başarılı olmaması da oyuncuya en çok sevilen bu rolüyle geri dönmesi konusunda fikir değiştirmesinde etkili olabileceği düşüncesi akla geldi.

2020 yılında Çocukluk, 2021 yılında Kağıt Ev, ve 2022 yılında da Hakim dizileri ile televizyonda yer alan oyuncu, ne yazık ki bu üç projenin de erken final yapmasının şanssızlığını yaşadı.

Behzat Ç ile yeniden geri döneceğinin müjdesini ilk kez veren Erdal Beşikçioğlu, şunları söyledi:

“Behzat Ç pek yakında. Yeni kadromuzda olacak tabii işin içinde. Bizi ikna etmek hiç sanıldığı kadar zor bir şey değil. Yazılı bir metin içinde gördüğünüz zaman hikayeyi, eğer o hikaye sizi etkiliyor ise bütün sanatçılar için bu yeterlidir. İkna etmek zor olmaz.”

Bu sözleri ile birlikte Behzat Ç’nin 2010 yılındaki ilk döneminde yer alan isimlerden bazılarının da yeni projede olabileceğini ifade eden Erdal Beşikçioğlu, aynı zamanda hayranlarını da çok memnun etmiş oldu.

Hikayenin Behzat Ç kadar güçlü yazılmasını arzu eden ünlü oyuncu, iyi bir senaryo ve güçlü bir karakter ile projeye geri dönmüş oldu.

Bu durum da gösteriyor ki, yeniden çekilecek olan Behzat Ç’nin hikayesi Erda Beşikçioğlu’nun ikna olmasında çok etkili oldu.